Web Analytics
More
    Reklāma

    ELKO Grupa paplašina sadarbību ar Microsoft un piedāvā Baltijas tirgū ESD risinājumus un datoru aksesuārus

    Jaunākie raksti

    ELKO Grupa, viens no vadošajiem IT produktu vairumtirgotājiem Austrumeiropā un viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, šogad ir paplašinājis sadarbību ar Microsoft un piedāvā klientiem jaunu Microsoft programmatūras elektronisko iegādes sistēmu ESD (Electronic Software Delivery). Turklāt ELKO Grupa ir sākusi izplatīt Baltijas tirgū arī Microsoft datoru aksesuārus.

    ELKO grupa ir Microsoft sadarbības partneris kopš 1996.gada un ir sertificēts Microsoft Zelta partneris. ELKO Grupa šobrīd ir vadošais Microsoft OEM (Original Equipment Manufacturer) un Microsoft FFP (Full Packaged Product) programmatūras produktu izplatītājs Baltijas valstīs. Šā gada jūnijā ELKO Grupa sāka piedāvāt tirgū jauno Microsoft ESD sistēmu, kas dod iespēju iegūt tūlītēju piekļuvi tradicionālajiem Microsoft mazumtirdzniecības produktiem kā produktiem kā Office 365, Office 2013 un Office aplikācijām un Windows 8.1. Microsoft ESD sistēma nodrošina drošu produktu pieejas kodu piegādi partneriem, kas palīdz ievērojami samazināt tirgotāju izmaksas, piedāvājot alternatīvu piegādes veidu tām pašām programmatūrām klikšķa attālumā.

    Reklāma

    Karels Kalkuns (Kaarel Kalkun), Microsoft OEM vadītājs Baltijā komentē: “Es esmu priecīgs, ka ELKO Grupa ir paplašinājuši tās piedāvājuma portfeli un ieviesusi jauno ESD sistēmu, kas dod iespēju lietotājiem uzreiz piekļūt mūsu populārākajiem mazumtirdzniecības produktiem. Es saskatu lielu potenciālu mūsu sadarbībā ar ELKO Grupa, nodrošinot izvēles iespējas, vērtību un pakalpojumus mūsu kopīgajiem klientiem, lai tie varētu izbaudīt labāko no Microsoft produktiem un pakalpojumiem.”

    Papildus tam, ELKO Grupa ir izsākusi Microsoft datoru aksesuāru kā webkameru, klaviatūru, datora peļu un austiņu izplatīšanu. Tagad vairāk nekā 200 ergonomistu, lietošanas ekspertu, attīstītāju, tirgus speciālistu un industriālo dizaineru lielās komandas darbs ir pieejams Baltijas tirgū gala patērētajiem, lai uzlabotu to pieredzi ar programmatūrām un servisiem.

    Salvis Praude, Microsoft Datoru Aksesuāru tirdzniecības vadītājs Baltijā komentē: “Esam gandarīti paplašināt Baltijas reģionā pieejamo Microsoft produktu klāstu, padarot pieejamus Microsoft datoru aksesuārus, tai skaitā augsti novērtētās ergonomiskās klaviatūras un peles. Pēdējo 30 gadu laikā Microsoft ir radījis produktu klāstu, kas uzlabo un vienkāršo darbu ar datoru, vienlaikus paplašinot lietotāja iespējas. Mūsdienās Microsoft turpina šo tradīciju, ieviešot jaunus produktus, kas jau šobrīd būs pieejamas Baltijas iedzīvotājiem.”

    Aleksandrs Orlovs, ELKO Grupa Distribūcijas direktors komentē: “Mēs esam gandarīti paplašināt mūsu ilgtermiņa sadarbību ar Microsoft, piedāvājot mūsu partneriem elektroniskās programmatūras lejupielādes risinājumu. Tādējādi dodot iespēju mūsu partneriem iegūt tūlītēju piekļuvi Microsoft elektroniskajai licencēšanai un samazinot izplatīšanas izmaksas. Papildus tam, mēs esam priecīgi paplašināt mūsu aksesuāru produktu klāstu ar Microsoft ražotajiem datoru aksesuāriem, ko raksturo lielisks dizains un kvalitāte. Mēs esam pārliecināti, ka paplašinot mūsu produktu portfeli ar Microsoft ESD risinājumu un datoru aksesuāriem, gala patērētājiem Baltijas tirgos tiks nodrošināta labāka pieredze darbā ar Microsoft programmatūrām, ļaujot ērtāk un vieglāk darboties ar to ierīcēm.”

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma