Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī starp Samsung ierīcēm varēs ērti pārnest zvanus un saturu

    Jaunākie raksti

    Kad Apple prezentēja savu OS X Yosemite datora un iOS 8 mobilo platformu jaunākās versijas, tajās tika uzsvērta Kontinuitātes funkcija. Tā ļauj no vienas Apple ierīces uz citu (piemēram, no iPhone uz Mac) pārnest telefona zvanus, īsziņas un pat aplikācijas. Piemēram, tu sāc rakstīt pārskatu savā Mac, bet pa ceļam uz sapulci gribi to turpināt savā iPad. Vai varbūt tev gadās iesākt rakstīt e-pastu savā iPhone, bet pabeigt to gribi savā Mac. Ar Handoff tas ir iespējams. Kopumā ideja ir pat ļoti neslikta un tikai laiks rādīs vai šīs funkcijas iestrādāsies mūsu ikdienas Apple ierīču lietošanas paradumos.

    Šajā ziņā nesnauž arī Samsung, kas savā Samsung Developer Conference 2014 izstrādātājiem veltītajā konferencē paziņoja par Samsung Flow. Idejiski šis jaunums ir ļoti līdzīgs Apple piedāvātajām iespējām.

    Reklāma

    Ar Samsung Flow lietotājs var ērti pārnest saturu starp savām Samsung ierīcēm, tostarp, viedtālruņiem, planšetdatoriem, datoriem, viedpulksteņiem un pat televizoriem. Funkcija sastāv no trīs daļām: Transfer, Defer un Notify.

    Ar Transfer ierīces lietotājs var pārnest uz citu ierīci. Šī funkcija lieti noderēs, ja vēlēsimies no vienas ierīces uz citu pārnest fotogrāfijas, video vai videozvanus. Otrā funkcija, Defer, ļauj nopauzēt noteiktas aktivitātes. Piemēram, mēs telefonā darbojamies ar kādu teksta dokumentu un ar Defer funkciju varam to saglabāt izmantošanai vēlāk, arī citā ierīcē, piemēram, datorā. Cits piemērs var būt filmas skatīšanās uzsākšana telefonā un turpināšana jau uz lielāka televizora ekrāna. Un visbeidzot, trešā funkcija Notify ļauj starp ierīcēm pārsūtīt dažādus paziņojumus. Piemēram, mums kāds zvana uz telefonu un šo informāciju varam redzēt citās mūsu ierīcēs (jā, arī televizorā). Šī funkcija noderēs arī gadījumā, ka telefonam beidzas baterija, varēsim sarunu turpināt planšetdatorā.

    Diemžēl pagaidām nav skaidrs kad šis produkts būs pieejams publiski un kuras Samsung ierīces to atbalstīs. Līdz tam iesaku noskatīties video, kurā uzskatāmi parādītas jaunās Samsung Flow iespējas.

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SEkaxi7pqlk]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma