Web Analytics
More
    Reklāma

    Beats oficiāli izziņo bezvadu austiņas Solo2 Wireless

    Jaunākie raksti

    Šī gada maijā kompānija Beats laida klajā sava dižpārdokļa Beats Solo mantinieku. Kā apgalvo kompānija Apple, kurai šobrīd pieder Beats, tad austiņas Solo2 kļuvušas par pašām populārākajām no visiem Beats piedāvātajiem modeļiem. Taču nesen parādījās informācija, ka tiek gatavota jauna Solo2 modifikācija, kura būs ar bezvadu savienojumu.

    Tagad šīs baumas ir apstiprinājušās un kļuvis zināms, ka klajā nāk austiņas Solo2 Wireless. Austiņas aprīkotas ar Bluetooth savienojumu, un ar mobilo ierīci spējīgas sazināties līdz pat 10 metru attālumā. Ar vienu uzlādi šīs austiņas spēs skanēt līdz par 12 stundām. Ja nu tomēr austiņas izlādējas, komplektā ietilpst arī austiņām pievienojams kabelis, lai varētu turpināt mūziku klausīties jau ierastajā veidā.

    Reklāma

    Pārdošanā jaunās austiņas nonāks jau novembrī, un būs nopērkamas Apple interneta veikalos, kā arī vairākos viņu firmas salonos. Beats Solo2 Wireless tiks piedāvātas trijos krāsu variantos – baltas, sarkanas un zilas, un maksās $299,95. Tāpat arī par $100 lētākās Beats Solo2 ar vadu iegūs piecus jaunus krāsu variantus – akmens pelēku, zaļu, rozā, violetu un safīra zilu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma