Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pārdēvēs Lync par Skype for Business

    Jaunākie raksti

    Microsoft izziņojis, ka Lync dienas ir skaitītas. Lync gan nav miris kā servisa nosaukums un, visticamāk, Microsoft to saglabās paralēli jaunā Skype for Business darbībai. Iespējams, daudzi nezinās kas ir Lync. Tā ir uzņēmumu saziņas programmatūra – daļēji kā čatiņš, daļēji kā e-pasta aizstājējs. Ar Lync ir iespējams veikt balss un video zvanus, kā arī pārsūtīt dokumentus. Funkcijas ļoti līdzīgas kā Skype.

    Lync turpmāk sauksies Skype for Business, tiks satuvinātas Skype un Skype for Business lietotāja saskarnes, bet ierastais Lync tik drīz neizzudīs. Lielākais Skype for Business pluss būs iespēja zvanīt parastam Skype lietotājam. Pievienotais “for Business” ir Microsoft apzīmējums servisiem, kas paredzēti uzņēmumiem, līdzīgi kā OneDrive for Business. Google lieto līdzvērtīgu “Google for Work” apzīmējumu.

    Reklāma

    Lync uzlabojumi un modernizēšanas darbi ir tikai pašsaprotami. Serviss pēdējos gados ir pamatīgi audzis un ienes Microsoft vairāk kā vienu miljardu dolāru ienākumus gadā.

    Konservatīvie uzņēmumi varēs izmantot visas Skype for Business iespējas, saglabājot ierasto Lync saskarnes izskatu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    12.11.2014 15:07

    Un ko tad dos, ka maina nosaukumu?
    Tehniski lync vajag pietuvināt skype..tā lai strādā normāli, nevis nosaukumus mainīt
    Diezgan bieži uzņēmos izmanto skype, nevis lync, jo tas strādā labāk, bet lync atkal ir noderīgas fīčas, kuras nav skype – tā ka, ja abus saliktu kopā tad būtu tīri labs produkts (un ne tikai biznesam) :)

    Reklāma