Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavojas digitālo palīgu Cortana pārveidot par plaša pielietojuma produktu

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft ļoti apzināti pēdējā laikā, savus produktus dažādās jomās, cenšas veidot savietojamus ar dažādām operētājsistēmām.

    Līdzīga nākotne tiek paredzēta arī digitālajam palīgam Cortana, kurš šobrīd dzīvojas tikai Windows Phone viedtālruņos. Tiekoties ar nelielu žurnālistu grupu, Džūlija Larsona – Grīna (Julie Larson-Green), kura ieņem Chief Experience Officer amatu sniegusi visai interesantu informāciju. Tā atbildot uz jautājumu – vai ir plānots, ka Cortana parādīsies arī citās operētājsistēmas, atbildējusi neparasti tieši – Ja īsumā, tad jā. Diemžēl nekādas sīkākas detaļas atklātas netika.

    Reklāma

    Taču izskatās, ka Microsoft gatavojas izveidot Cortana kā starpplatformu servisu, kurš darbosies dažādās ierīcēs. Tās varētu būt planšetes, viedtālruņi, datori, nēsājamā elektronika, televizori, spēļu konsoles, utt. Visticamāk šis solis ir kā daļa no jaunās kompānijas stratēģijas. Balss asistenti un līdzīgi servisi ir arī Apple un Google, taču tie nav savietojami ar citu ražotāju operētājsistēmā, vai arī savietojami ļoti ierobežotā veidā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma