Web Analytics
More
    Reklāma

    Novembra vidū Latvijā tirdzniecībā nonāks jaunākās paaudzes LG izliektais OLED televizors

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis, ka jau šī gada novembra vidū Latvijā būs pieejams jaunākās paaudzes 55 collu izliektais OLED televizors (modelis 55EC930V). 55EC930V piedāvā vienreizēju skatīšanās kvalitāti ar attēliem, kas ir tik bagātīgi ar detaļām un krāsām, ka tos viegli sajaukt ar realitāti, kamēr izliektais ekrāns nodrošina plašāku skatīšanās leņķi.

    OLED (organiskās gaismas diodes) paneļi spēj izgaismot katru attēla elementu bez nepieciešamības pēc atsevišķa gaismas avota, kas vajadzīgs LCD televizoriem. Tā kā OLED paneļiem nav nepieciešama pretgaisma, tiem ir ārkārtēji plāns dizains un lielāka energoefektivitāte, kas samazina elektroenerģijas patēriņu. Pateicoties tam, ka katrs pikselis pats rada gaismu un neatkarīgi ieslēdzas un izslēdzas, melnā krāsa pat tumšās ainās izskatās dabiska, kā arī tiek pastiprināts krāsu dziļums un dzīvīgums ar katra pikseļa detalizēto izpausmi.

    Reklāma

    LG OLED, kas aprīkots ar Four-Color Pixel WRGB tehnoloģiju, nodrošina katras nokrāsas dabisko izpausmi. RGB OLED izmanto 3 krāsu pikseļus – sarkano, zaļo un zilo, kamēr WRGB OLED izmanto 4 krāsu pikseļus, kas papildus ietver arī balto apakšpikseli. Tādējādi televizors spēj attēlot visdabiskākās krāsas un neierobežotu kontrasta attiecību. Ar bagātīgākām, dzidrākām un dabiskākām nokrāsām patstāvīgi apgaismojošie pikseļi arī garantē padziļinātāku melno krāsu, bet to ātrā reakcija palīdz televizoriem atveidot kustību nevainojami bez ņirboņas vai aizmiglošanās.

    Kamēr OLED tehnoloģija nodrošina vienreizēju attēla kvalitāti, izliektā ekrāna dizains piedāvā labāko skatīšanas pieredzi mājas apstākļos. Ekrāns veidots pēc cilvēka acs dabiskās formas, nodrošinot vienādu attālumu no visām ekrāna malām līdz acīm, tādējādi ievērojami uzlabojot skatīšanās leņķi. Turklāt plāns, uz sienas uzstādāmais ekrāns ir lielisks papildinājums jebkurā interjerā. Vēl viena jaunā izliektā OLED televizora raksturīgākā iezīme ir skārienjutīgais panelis. Zem ekrāna izvietotie skārienjutīgie taustiņi nodrošina intuitīvu un elegantu televizora pamata funkciju kontroli.

    EC930V modelī tiek piedāvāta arī apbalvojums ieguvusī, vienkāršā un intuitīvā webOS Smart TV platforma. Sistēma nodrošina lietotājiem iespēju ātri un viegli pārslēgties starp dažāda veida saturu, pakalpojumiem un ierīcēm, izmantojot viegli lietojamo kontroles izvēlni. LG webOS arī piedāvā animētu tēlu vārdā BeanBird, kas sākotnējās uzstādīšanas procesu padara ātru un jautru, kā arī paskaidro visas televizora lietotājam draudzīgās funkcijas un kontroles iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma