Web Analytics
More
    Reklāma

    Draugiem Grupa izdod savu pirmo grāmatu – Get Shit Done

    Jaunākie raksti

    2004. gadā tika radīts Latvijas sociālais medijs draugiem.lv un laikam ejot, tā radītāji saprata, ka medija izveidē iegūtās zināšanas un spējas sniedzas tālāk, tāpēc Draugiem.lv paspārnē radās vairākas idejas, kuras šodien ir pārvērtušās patstāvīgos uzņēmumos. Draugiem Grupā šobrīd ietilpst tādi uzņēmumi kā tirdzniecības automātu uzraudzības un maksājumu uzņēmums Vendon, autoparka kontroles sistēma Mapon, mājas siltuma taupības rīks Istabai, SMS risinājumi biznesam Text2Reach, kolektīvās iepirkšanās portāls Pērkam Kopā, automātiska darba laika uzskaites sistēma DeskTime, ikdienu iedvesmojošo citātu krātuve BeHappy.me, bezmaksas sludinājumu serviss Zip.lv, foto drukas serviss Foto Druka, motivējošo plakātu drukāšanas uzņēmums Startup Vitamins un drukas produktu ražotne Printful.

    Startup Vitamins uzņēmums kļuva populārs ar saviem motivējošajiem plakātiem, kurus var atrast daudzu stārtapu ofisos visā pasaulē. Tagad šie motivējošie citāti ir iestrādāti grāmatā “Get Shit Done“. Tā maksā 15 ASV dolārus, pasūtāma arī uz Latviju un lieliski iederēs uz interesanta uzņēmuma kafijas galdiņa.

    Reklāma

    gallery-02

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    ZBNChainjiki
    09.11.2014 03:25

    Ja es uzrakstiishu, don’t eat this shit, tad nez man jaanis vai kaa to m*****ku sauca, kam patiik shpikot no chainjiku biedriibas nesuudzees tiesaa, kas es no chainjikiem esmu nokopeejis? Chainjiku biedriibai dikti patiik kopeet no citiem, taapeec vai nu iesaku izdot ko liidziigu no nechainjiku grupas vai nu neizdot neko, bet vienkaarshi nepirkt sho graamatu, kurai iistais nosaukums zem apsleeptiem vaardiem ir:”Tu esi mudas jo nopirki so graamatu.”

    09.11.2014 08:29
    Reply to  ZBNChainjiki

    Bravo! Kāds lieliski pārdomāts komentārs! Tā turpināt līdz pat piektās klases izlaidumam!

    Artis
    09.11.2014 12:53

    Kāpēc, Kristap? Pa lielam, ja izlaiž visas rupjības, tieši tā arī ir. Šī kompānija zina savas finansiālās iespējas, tāpēc ieguldīt līdzekļus dažādos projektos tai nav problēmas. Attiecīgi, ja smadzeņu nav – sanāk arī kopēt visu pēc kārtas.

    09.11.2014 14:03
    Reply to  Artis

    Man šajā komentārā nav problēmu ar pausto ideju (tas tik tiešām ir diezgan valīds uzskats), tomēr man ne īsti simpatizē izmantotā valoda.

    Kursors.lv nav kaut kāda Delfi/TvNet miskaste – šeit ir jāspēj sava doma izteikt pieauguša un kaut cik izglītota cilvēka cienīgā valodā.

    Kritiķis
    09.11.2014 10:29

    Grāmatnīcās šādas grāmatas met pakaļ pa eiro +, bet šeit redz draugiem.lv grupa izdevusi….

    Reklāma