Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S6 baumas pieņemas spēkā

    Jaunākie raksti

    Galaxy S6 ir kārtējais baumotāju saldais ēdiens, jo Samsung reti kad spēj noslēpt informāciju par nākamā flagmaņa iespējām un izskatu. Samsung Galaxy S6 gadījums ir vēl interesantāks, jo ražotājs it kā grasoties pārstrādāt kritizēto Galaxy S sērijas izskatu, ieviešot Project Zero. Project Zero ideja esot pilnīgi jauna dizaina veidošana. Galaxy S4 un Galaxy S5 ne pārāk labie pārdošanas apjomi tiek saistīti ar neveiksmīgu dizainu.

    Sīkāk par jauno Project Zero dizaina ievirzienu nekas nav zināms, toties tehniskā specifikācija jau visiem ir skaidra – Galaxy S6 saņems Quad HD ekrānu (2560 x 1440), bet tā izmērs noteikti nepārsniegšot 5.5 collas. Drīzāk tas būs zem 5.5 collām, bet ne mazāks par 5.2 collām.

    Reklāma

    Iespējams, ka Galaxy S6 būs aprīkots ar 16 līdz 20 megapikseļu kameru, kas saņems optisko attēla stabilizāciju. Priekšējā kamera būs no nesen izsludinātās Galaxy A sērijas ar 5 megapikseļiem. Samsung beidzot atteiksies no 16 GB flagmaņa versijas un būšot pieejamas tikai 32, 64 un 128 GB versijas.

    Samsung speršot soli tālāk, izveidojot savu 4G modemu viedtālruņiem, kas aizstās šobrīd izmantot Intel ražojumu Exynos čipkopā. Šāds solis ar pilnīgu pašapgādi varētu Samsung vismaz uz kādu laiku attālināt no Qualcomm Snapdragon procesoru izmantošanas. Bet pagaidām baumas par Samsung Galaxy S6 liek noprast, ka būs divas flagmaņa versijas – ar Snapdragon 810, kā arī ar līdzvērtīgu Exynos 64-bitu procesoru, kas sastāvēs no četriem Cortex-A53 un četriem Cortex-A57 kodoliem. Android 5.0 Lollipop un 3 vai 4 GB RAM ir pašsaprotami.

    Samsung Project Zero galaxy s6
    Samsung Galaxy S6 koncepts
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Viedoklis
    06.11.2014 15:34

    “…jo Samsung reti kad spēj noslēpt informāciju par nākamā flagmaņa iespējām un izskatu.”

    Vai kāds vispār TE saprot, ka vienīgā iespēja nocirst konkurentu pašreizējo peļņu ir apzināta info publicēšana par saviem nākamajiem flagmaņiem? Kāda tur f$#g info “nopludināšana”? Tā ir normāla reklāma un tam tā arī ir jāpieiet.

    06.11.2014 22:22
    Reply to  Viedoklis

    /me so much more sorry! Dodos labot f / |< | || € virsrakstu!

    Jānis
    08.11.2014 02:58

    “Drīzāk tas būs zem 5.5 collām, bet ne mazāks par 5.2 collām.”
    Ekrāns varēja būt lielāks, kā piemēram nexus 6, bet vēl labāk ja ekrāna izmērs būtu kā manam nexus 7, tad vispār būtu ideāl, beidzot mans nexus 7 varētu arī zvanīt.

    Vienkārši trūkst vārdu par šito stulbo modi taisīt milzīgus ekrānus.
    4.5-4.7″ ne vairāk.

    Reklāma