Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC apstiprina – 90 dienu atskaite One M8, M7 Lollipop 5.0 saņemšanai sākas šodien

    Jaunākie raksti

    Android 5.0 Lollipop trakums tikai tagad sākas, jo ražotāji sākot saņem Android operētājsistēmas gala versiju. Šobrīd Nexus atbalsta lapā vēl neviena Nexus ierīce nav saņēmusi Android 5.0 Lollipop, kaut gan klīda baumas ka 3. novembrī vismaz Nexus 5 un Nexus 7 (2013. gada modelis bez LTE) piebiedrosies Nexus 9 ar jaunāko Google mobilo operētājsistēmu.

    HTC iepriekš jau bija apsolījuši, ka HTC One M7 un HTC One M8 90 dienu laikā no Android 5.0 Lollipop iznākšanas saņems savus jauninājumus. Solījums vismaz pagaidām tiek turēts godā. Mo Versi (HTC valdes loceklis, kurš atbildīgs par mobilajiem produktiem) Twitter kontā jau pieejams apstiprinājums, ka 90 dienu atskaite ir sākusies.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka Android 5.0 Lollipop aprīkošanas sacensības būs skarbas. Daudzi ražotāji nopratuši, ka lietotāji nav laimīgi par nekonkrētību, kas saistīta ar jauninājumu saņemšanu konkrētai viedierīcei. Pirmie cīņā iesaistījās Motorola ražotie viedtālruņi, jau iegādes brīdī tika solīts, ka Moto G un Moto X versijas saņems nākamo lielo Android laidienu, bet tas tika solīts jau pārejai no Android 4.3 uz 4.4. Sony nespēja palikt malā un ir zināms Android 5.0 Lollipop saņēmēju saraksts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma