Web Analytics
More
    Reklāma

    Starwood un Hilton viesnīcās atslēgas vietā varēs izlīdzēties ar mobilo telefonu

    Jaunākie raksti

    No 5. novembra desmit Starwood viesnīcu tīkla (Aloft, Element un W) viesnīcās numuriņos varēs iekļūt apejot reģistrāciju un par atslēgu izmantojot savu viedtālruni. Pirmās ar jauno SPG Keyless sistēmu aprīkotās viesnīcas ir Aloft Harlem, Aloft Cupertino, Aloft Beijing, Aloft Cancun, W New York – Downtown, W Hollywood, W Singapore, W Hong Kong, W Doha un Element Times Square. Starp citu, šajās viesnīcās kā multimediju centri tiek izmantoti Apple TV.

    Līdz nākamā gada beigām šī sistēma tiks iestrādāta 30 000 numuriņos 150 viesnīcās visā pasaulē. Šis pakalpojums būs pieejams Starwood Preferred Guest lojalitātes programmas biedriem, kas numuriņus rezervē caur viesnīcas mājaslapu, SPG.com, SPG mobilās aplikācijas vai pa telefonu.

    Reklāma

    SPG Keyless sistēma darbojas vienkārši un ir lietotājam ērta lietošanā:

    1. Pēc numuriņa rezervācijas viesnīcā, kurā ir pieejama SPG Keyless sistēma, klientiem tiek piedāvāta iespēja izmantot SPG Keyless pakalpojumu un piereģistrēt savu viedtālruni SPG aplikācijā;
    2. Aptuveni 24 stundas pirms ierašanās viesnīcā, klients saņem savas istabiņas numuru un Bluetooth atslēgu SPG aplikācijā;
    3. Ierodoties viesnīcā, klients var droši soļot garām reģistrācijai (smīkņājot par rindām) un pa taisno doties uz savu numuriņu;
    4. Nonākot pie durvīm telefonā jāieslēdz Bluetooth savienojums, jāatver SPG aplikācija un ar telefonu jāpieskaras pie durvju slēdzenes. Kad uz tās iedegas zaļā gaismiņa, klients var doties iekšā savā numuriņā.

    Līdz šim Starwood viesnīcās klienti varēja izmantot Smart Check-In pakalpojumu, kas ļauj apiet reģistrāciju un pa taisno doties pie sava numuriņa. Iekļūt tajā var ar klienta rīcībā esošo karti (RFID). Jauno ar mobilo aplikāciju savietojamo slēdzeni Starwood veidoja sadarbībā ar slēdzeņu ražotāju Assa Abloy. Slēdzene ar telefonu savienojas ar Bluetooth bezvadu savienojumu (un nevis NFC), tāpēc to varēs izmantot arī Apple iPhone lietotāji sākot ar iPhone 4s un durvis varēs atslēgt pat ar Apple Watch viedpulksteni, kas pārdošanā nonāks nākamajā pavasarī. Būs arī Android ierīču atbalsts. Klients varēs iegūt arī klasiskas atslēgas, lai tiktu savā numuriņā, ja telefons izlādējies.

    Starwood sīvākais konkurents Hilton šodien paziņoja, ka arī šajā viesnīcu tīklā tiks piedāvāta līdzīga mobilo atslēgu sistēma. Pilotprogramma 2015. gada pavasarī tiks izvērsta 10 viesnīcās ASV un pēc tam arī citviet pasaulē.

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=D6yb2TprJkc]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma