Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ar Trent Reznor palīdzību apvienos iTunes un Beats Music

    Jaunākie raksti

    Apple pēc Beats iegādes (kā jau ierasts) nav nav bijuši diez ko runīgi par turpmākajiem attīstības plāniem. Par pašsaprotamu tika uzskatīta Beats Music saplūšana ar iTunes, tādējādi izveidojot ļoti spēcīgu mūzikas straumēšanas servisu.

    Lai šis baumas stiprinātu, Trent Reznor no Nine Inch Nails atklājis, ka strādā kopā ar Apple, lai beidzot Beats savestu kopā ar iTunes.

    Reklāma

    Billboard intervijā Trent Reznor atklāja, ka Apple projekts rit pilnā sparā. Tiek arī atgādināts, ka Trent Reznor kopš 2013. gada ir Beats Music galvenais izpilddirektors. Diemžēl sīkākas detaļas par Apple un Beats Music plāniem viņš nedrīkstot atklāt.

    Apple jau uzreiz Beats iegādes laikā lika skaidri noprast, ka Trent Reznor idejas un redzējums par Beats Music tiek augstu vērtēts. Nine Inch Nails (faktiski jau pats Trent Reznor) ir uzskatāmi par zināma veida mūzikas un interneta sadarbības celmlaužiem. Nine Inch Nails ir vairākkārt piedāvājuši faniem bez maksas lejupielādēt koncertierakstus ļoti augstā kvalitātē. Astotais Nine Inch Nails studijas albums Halo 27: The Slip 2008. gada 5. maijā tika izlaists kā bezmaksas digitāla lejupielāde MP3, bezzudumu FLAC un augstas kvalitātes WAV formātos. Tikai vairākus mēnešus vēlāk tas nonāca pārdošanā veikalos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma