Web Analytics
More
    Reklāma

    Drīzumā varam sagaidīt 3.8 mm plānu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Atsākusies ražotāju sacensība par viedierīču izmēriem. LG izgudroja jaunu disciplīnu ar plānajām apmalēm ap ekrānu, bet Ķīnas ražotāji stīvējas par plānākā viedtālruņa radīšanu. Iepriekš par plānāko viedtālruni bija pasludināts Gionee Elife S5.1, bet to tagad grasās par 1.3 mm pārspēt viedtālruņu ražotājs Vivo.

    Vivo strādā pie 3.8 mm plāna viedtālruņa radīšanas. Tas gan nenāk viegli, jo ir daži pašsaprotami ierobežojumi, piemēram, 3.5 mm austiņu pieslēgvieta. Pats tās nosaukums apraksta situāciju, kad ražotājam ir ap 3.5 mm kontaktu jāizveido korpuss, turklāt pietiekami stingrs, lai austiņas nesalauztu viedtālruni. Protams, ir arī citas apspēlējamās nianses, kas neļauj tik veiksmīgi ražot superplānus mūsdienu viedtālruņus.

    Reklāma

    Nevajadzētu piemirst arī neseno iPhone 6 Plus stāstu par korpusa liekšanos. Šobrīd tā arī nav skaidrs kurš šīs baumas palaida, bet lietotāji nesūdzas par iPhone 6 Plus locīšanos. Nepiemirsīsim, ka iPhone 6 Plus ir 7.1 mm biezs.

    vivo-thin-smartphone-comparison-720x480 vivo-thin-smartphone-720x480

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Imants Imants
    28.10.2014 11:45

    Kāpēc gan neuztaisīt mobilo tālruni, kas būtu plāns kā žilete un neizmantot to arī sejas, kāju un citu ķermeņa daļu skūšanai? ;-P~

    GundarsBarons
    28.10.2014 12:03

    Vienā vārdā – slimi! Attīstīt to ko tiešām vajag (baterijas ietilpība, mehāniskā izturība), to nē. Skaldīt milimetru daļas, to gan.

    Ksspars Lccis
    28.10.2014 14:15
    Reply to  GundarsBarons

    a kā tas Tevi krata????? Tas, kurš negrib aizlidot uz marsu, nekad neuzbūvēs parastu lidmašīnu. Kādam vienmēr jābūt 10 soļus priekšā. Tehnoloģijas pēc tam pievelkas klāt. Tas ir tā pat, kā ar konceptauto.

    GundarsBarons
    01.11.2014 20:21

    Nu, pāris mm nost no biezuma jau neko neattīsta un to saukt par progresu var tikai mārketings.

    Reklāma