Web Analytics
More
    Reklāma

    Šī gada trešajā ceturksnī “Tele2” palielina peļņu un investīcijas

    Jaunākie raksti

    Šī gada trešajā ceturksnī “Tele2” uzrādīja ievērojamus darbības rezultātus, palielinot EBITDA rādītāju (jeb peļņu pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas) par 9,2%, kas kopumā sasniedza gandrīz deviņus miljonus eiro. Pateicoties pārdomātai darbības stratēģijai, “Tele2” tāpat sasniedza EBITDA rentabilitāti 35% apmērā, kas ir labākais sniegums Latvijas mobilo sakaru nozarē pēdējo divu gadu laikā.

    “Tele2” šī gada rezultāti rada pamatoti pozitīvu noskaņojumu attiecībā uz uzņēmuma finanšu veikumu gada griezumā. Tie ļaus mums arī turpmāk īstenot klientiem un tirgum solīto – piedāvāt teicamus mobilos pakapojumus ar labāko kvalitātes un cenas līdzsvaru,” saka “Tele2” valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    Reklāma

    “Vasarā uzsākām vērienīgu 4G tīkla izvēršanas projektu, lai arī turpmāk “Tele2” klienti būtu apmierinātākie mobilā interneta lietotāji Latvijā. Mūsu mērķis ir panākt, ka 2015. gadā jaunākās tehnoloģiju paaudzes 4G tīkla priekšrocības ir pieejamas 90% valsts iedzīvotāju. Tāpat līdz gada beigām būsim atvēruši jau 15 jaunā koncepta klientu apkalpošanas centrus. Mūsu jaunais apkalpošanas centru koncepts ir viens no modernākajiem Latvijā, un ļaus mums arī turpmāk nodrošināt augstākā līmeņa klientu servisu. Tāpat mēs strādāsim pie vairākiem jauniem pakalpojumiem, kas padarīs mūsu klientu ikdienu patīkamāku,” piebilst V. Vancovičs.

    “Tele2” apgrozījums 2014. gada 3. ceturksnī bija 25,5 miljoni eiro. Pēdējo piecu gadu laikā negatīvu ietekmi uz mobilo sakaru uzņēmumu apgrozījumu rada samazinātie viesabonēšanas un starpsavienojuma tarifi, kurus nosaka Eiropas Komisija (EK) un Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK).

    Šogad “Tele2” ir saņēmis vairākus augstus novērtējumus – ikgadējā kampaņā “Uzslavē labu servisu 2014” “Tele2” ir atzīts par iedzīvotāju uzslavētāko uzņēmumu telekomunikācijas nozarē, savukārt ikgadējais nozares regulatora SPRK kvalitātes pārskats apliecina, ka “Tele2” ir ātra interneta pārklājums visvairāk vietās Latvijas reģionos (Kurzemē, Latgalē, Vidzemē un Zemgalē). “Tele2” turpinās būtiski ieguldīt klientu servisā, jaunos pakalpojumos un tīkla attīstībā.

    “Tele2 AB”, vienas no Eiropas vadošajām telekomunikāciju kompānijām, apgrozījums 2014. gada 3. ceturksnī bija 715 miljoni eiro. Savukārt “Tele2 AB” EBITDA sasniedza 183 miljonus eiro. Plašāka informācija par “Tele2 AB” finanšu rezultātiem: www.tele2.com.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma