Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon laiž klajā EOS C100 Mark II profesionālo video kameru

    Jaunākie raksti

    Canon laiž klajā EOS C100 Mark II – jaunāko profesionālo video kameru ar lielo sensoru, kas paredzēta individuāliem operatoriem. Veidots kā EOS C100 pēctecis, jaunais EOS C100 Mark II piedāvā vispusīgi modernizētu paketi, nodrošinot uzlabotu attēla kvalitāti, plašākas iespējas radoši izpausties, kā arī vieglāku vadību un bezvadu kopīgošanas iespējas.

    Labākais rezultāts jebkuros apstākļos

    Jaunais EOS C100 Mark II var lepoties ar jaudīgu attēlveidošanas dzinēju, kas nodrošina izcilu sniegumu. Canon Super 35mm 8.3MP CMOS sensors apvienojumā ar DIGIC DV 4 procesoru nodrošina bagātīgu krāsu gammu un plašu dinamiku, kas raksturīga Canon EOS kamerām, taču papildus tā aprīkota arī ar ISO no 320 līdz 102 400, kas nodrošina lielisku kvalitāti pat ļoti vājā apgaismojumā. Kamera aprīkota arī ar jaunu attēlu apstrādes sistēmu, kas samazina iespējamo muarē efektu un veic izlīdzināšanu, tādējādi padarot attēlus vēl skaidrākus un asākus.

    Reklāma

    Šīs kameras standartaprīkojumā iekļauta arī Canon vadošā duālā pikseļu CMOS AF tehnoloģija, kas ikvienam ļauj atrast fokusu un pārslēgties no viena objekta uz citu viena kadra uzņemšanas laikā. Kamerā ietilpst arī Canon sejas noteikšanas AF tehnoloģija, kas nodrošina radošu kontroli, automātiski atpazīstot sejas un fokusējoties uz tām.

    Plašākas iespējas izteikties radoši

    Jaunajā EOS C100 Mark II iespējams izvēlēties starp diviem ieraksta formātiem – vienlaikus veidojot Full HD videomateriālu gan MP4 (līdz 35Mb/sek.), gan AVCHD (līdz 28Mb/sek.) formātā, izmantojot kadru uzņemšanas ātrumu līdz 60P. Tāpat lietotājiem iespējams veidot HD un SD videomateriālus un saglabāt tos dažādās SD atmiņas kartēs.

    Integrēts Wi-Fi savienojums – pirmais Cinema EOS sērijā – nodrošina ātru materiālu pārvietošanu no kameras ar FTP starpniecību. Situācijās, kurās nepieciešams ļoti ātri pārvietot uzņemtos materiālus, piemēram, ziņu raidījumos vai reportāžās, duālā formāta ierakstīšana ļauj operatoriem ātri kopīgot zemas izšķirtspējas SD failus tieši no kameras, kamēr videomateriāla HD kopija tiek saglabāta.

    Nemainīgi augsts sniegums, neatkarīgi no tā, kur atrodaties

    Pateicoties savam izturīgajam un kompaktajam dizainam, EOS C100 Mark II ir ideāli piemērota filmēšanai visdažādākajās situācijās, jo īpaši tad, ja iesaistīts tikai viens operators. Pārlūkprogrammas kameras vadība un iebūvētais Wi-Fi atbalsts Canon multifunkcionālajai RC-V100 attālinātajai vadībai ļauj novietot kameru dažādās vietās, tādējādi ļaujot operatoriem nodrošināt kontroli pat visneērtākajās vai ierobežotākajās situācijās.

    Pārveidotais EOS C100 Mark II ekrāna dizains tagad atveras uz sāniem, tajā pat laikā ļaujot lietotājiem kadrēt skatu kameras priekšpusē. Jaunais OLED displejs nodrošina lielāku kontrastu, dzīvākas krāsas un ātrāku reakciju pat ļoti spilgtā apgaismojumā. Kamerā iebūvēts izbīdāms un atverams elektroniskais skata meklētājs (Electronis Viewfinder – EVF), kā arī lielāka actiņa precizitātei filmēšanas laikā. Rokturī iebūvēto mikrofonu papildina virkne profesionālu audio funkciju, bet vēl viens mikrofons pievienots pašam kameras korpusam, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu skaņas ierakstu pat vismazākajā iespējamajā kameras konfigurācijā.

    EOS C100 Mark II galvenās funkcijas:

    • 8.3MP Super 35mm CMOS sensors ar ISO līdz 102 400
    • Duālais pikseļu CMOS AF un seju noteikšanas AF
    • Duālā ieraksta funkcijas (AVCHD/MP4) līdz pat 1080/60p
    • OLED displejs; uzlabots EVF
    • Iebūvēts Wi-Fi uztvērējs un attālinātās vadības iespējas
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    23.10.2014 10:25

    Nu? IB serviss iedos notestēt? :D
    Viņi vispār kau vienu tādu kameru LV ir notirgojuši? :}

    Reklāma