Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony atkal varētu pārskatīt viedtālruņu pārdošanas prognozes

    Jaunākie raksti

    Sony kaut kā pavisam neiet pēdējā laikā. Nesen tika izziņoti plānotie Sony viedierīču pārdošanas zaudējumi, bet atkal nākas pārskatīt ražošanas un ieņēmumu plānus.  Wall Street Journal min, ka drīzumā Sony izziņos jaunos pārdošanas plānus. Tajos tiks būtiski samazināti viedtālruņu pārdošanas apjomi. Jau iepriekš ražotājs samazināja plānu no 50 miljoniem pārdotu vienību uz 43 miljoniem vienību gadā.

    Iepriekš norādīts, ka Sony grasās atteikties no lēto viedtālruņu ražošanas, jo šajā lauciņā saimnieko Xiaomi, Lenovo un citi ražotāji. Arī šis lēmums būtiski ietekmēs pārdodamo vienību skaitu.

    Reklāma

    Lai kaut nedaudz atgūtos, Sony plāno pastiprinātu vērību vērst ASV virzienā, tur beidzot nonāks tik gaidītie Xperia Z3 un Xperia Z3 Compact viedtālruņi. ASV tirgus varētu būt daļējs atspaids krītošajiem pārdošanas apjomiem, bet tur valda Apple produkcija, kā arī Samsung jau gadiem grūž miljardus mārketinga aktivitātēs.

    Tiek pat runāts, ka nākamais gads iezīmēs kārtējo Sony plānu maiņu. Iespējams, mums vairs neredzēt divus Sony flagmaņus gadā. Nāksies iztikt tikai ar vienu flagmani.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma