Web Analytics
More
    Reklāma

    Nebūs iespējams pašam palielināt jaunā Mac mini RAM atmiņu

    Jaunākie raksti

    Mac mini ieguvis patīkami lietojama galddatora slavu, jo tas piedāvā nelielā izmērā Mac OS X un diezgan jaudīgas (klēpjdatora) komponentes par gandrīz vai saprātīgu cenu. Mac mini lietotājs pēc saviem ieskatiem kādreiz varēja nelielajam mīlulim piepirkt klāt ietilpīgāku disku, kā arī RAM atmiņu par cenu, kas ir kādas trīs reizes zemāka par Apple prasīto.

    Jaunie, tikko izziņotie Mac mini vairs to nepieļaus. Lietotājs saņems un varēs izmantot tikai to RAM apjomu, par ko Apple būs saņēmis naudu. RAM atmiņa nebūs nomaināma vai papildināma. Tāpat tiek atzīmēta, ka jaunos Mac mini nemaz pats nevarēs un nedrīkstēs skrūvēt vaļā. Mac mini noslēgšanai tiks izmantotas nestandarta skrūves.

    Reklāma

    Līdzīgi ir ar cietā diska maiņu vai uzlabošanu. To it kā pašrocīgi ir iespējams izdarīt, bet cietā diska maiņa anulēs Apple sniegto garantiju.

    Arī Apple atbalsta lapa ziņo, ka lietotājs nevarēs piekļūt Mac mini saturam:

    The memory for Mac mini (Late 2014) computers isn’t user accessible and is integrated into the main logic board. You can configure your computer’s memory at the time of purchase.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    20.10.2014 12:11

    Vispār baigi skumji. Tā gaidīju jauno Mac Mini ar diviem Thunderbolt portiem, 4K TV atbalstu un četrkodolu procesoru. Bet baigās viņi visi ir Dual Core un ar pielodētu RAM(ram tā ir mazākā bēda, bet dēļ Dual Core es viņu nepirkšu noteikti).

    20.10.2014 16:00

    Būtu vēl labi atļaut lietotājam Mac Mini lietot komplektā tikai ar konkrētu monitoru, peli un tastatūru.

    20.10.2014 16:22

    Tas jau ir goda un cieņas jautājums, kas kārtīgam Applistam ir šūplī likts.

    20.10.2014 16:24
    Reply to  Artis Abols

    Biju domājis ierīces ar noteiktu sērijas numuru :)

    Reklāma