Web Analytics
More
    Reklāma

    Lieliskais lietuviešu radītais attēlu redaktors Pixelmator būs pieejams arī iPad planšetdatoros

    Jaunākie raksti

    Ceturtdien notikušajā Apple pasākumā, kurā tika prezentēti jaunie Apple planšetdatori un galddatori, uz skatuves kāpa lietuvieši Saulius Dailide un Aidas Dailide. Viņi 2007. gadā radīja Mac datoriem paredzētu attēlu rediģēšanas programmu Pixelmator, ko var dēvēt par Photoshop alternatīvu cilvēkiem, kas meklē ko vienkāršāku un saprotamāku. 2011. gadā šī programma saņēma Mac App Store programmu veikala labākās programmas titulu. Tā tik tiešām ir lieliska un jau vairākus gadus to izmantoju ik dienas.

    Apple pasākumā brāļi prezentēja Pixelmator versiju iPad planšetdatoriem. Tā ir spējīga attēlu apstrādes aplikācija, kas pie tam ir arī vienkārša lietošanā. Ar šo aplikāciju lietotāji varēs atvērt arī Photoshop dokumentus, kā arī pārsūtīt savus darbus uz Mac datoru izmantojot iCloud vai jauno Handoff funkciju. Aplikācijas autori sola, ka jaunā aplikācija lejupielādei būs pieejama jau drīzumā (šomēnes) un tā maksās 4.99 ASV dolārus. Zemāk var noskatīties Pixelmator radītāju uzstāšanos Apple pasākumā un jaunās aplikācijas reklāmas video.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sBfvJn-fpnc&t=52m45s]

    [vimeo=http://vimeo.com/108811901]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    19.10.2014 14:49

    Prieks par mūsu kaimiņiem, biju patīkami pārsteigts par to, ka Apple viņus uzaicināja uzstāties. Lieliska programma, pats nenodarbojos ar bilžu edditingu, bet paziņas šo lieto, tagad lietos arī uz iPad :)

    Reklāma