Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia Lumia 735 viedtālrunis ar 5 megapikseļu priekšējo kameru pieejams Latvijā

    Jaunākie raksti

    Oktobrī tiek uzsākta Nokia Lumia 735 tirdzniecība Latvijā. Kā jau tika ziņots septembra sākumā, izstādē IFA 2014 Berlīnē, Nokia prezentēja trīs jaunus Lumia viedtālruņus — Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 730 Dual SIM un Nokia Lumia 735, no kuriem Nokia Lumia 830 jau ir pieejams veikalos no pagājušās nedēļas. Jaunais Nokia Lumia 735 īpaši iepriecinās selfiju jeb pašbilžu cienītājus, jo ir aprīkots ar 5 megapikseļu priekšējo kameru.

    Nokia Lumia 735 ar 4G atbalstu sniegs lielisku viedtālruņa pieredzi par īpaši pieejamu cenu. Ierīce aprīkota ar Windows Phone 8.1 Lumia Denim operētājsistēmu, 1.2GHz Snapdragon četrkodolu procesoru un 2200 mAh akumulatoru augstas kvalitātes, ātras darbības nodrošināšanai. Iebūvētās atmiņas apjoms ir 8 Gb, ko ir iespējams palielināt līdz pat 128 Gb, izmantojot microSD karti. Tāpat pieejami arī 15 Gb OneDrive mākoņkrātuvē bezmaksas.

    Reklāma

    Nokia Lumia 735 aprīkota ar 6,7 megapikseļu aizmugurējo un FULL-HD 5 megapikseļu platleņķa priekšējo kameru, kas ļaus uzņemt augstas kvalitātes pašbildes jeb selfijus un attēlus ar vairāk kadrā esošiem cilvēkiem, vai veikt Skype zvanus kopā ar visu ģimeni. Iebūvētie skaļruņi un balss apstrādes tehnoloģija nodrošinās skaidru skaņu telefonsarunu vai Skype zvanu laikā, pat atrodoties trokšņainā vidē. Turklāt, pirmos trīs mēnešus Skype aplikācija būs pieejama bez papildu samaksas.

    Nokia Lumia 735 ir aprīkots ar 4,7 collu Super Sensitive Touch HD OLED displeju, kas nodrošina kvalitatīvu tā satura nolasīšanu arī saules gaismā. Lietot ierīci būs īpaši ērti pat ziemā, pateicoties jutīgajam ekrānam, ar kuru ir iespējams strādāt, nenovelkot cimdus.

    Nokia Lumia 735 Latvijā būs pieejams tumši pelēkā, baltā, zaļā un oranžā krāsā. Lai uzzinātu precīzu cenu un pieejamo krāsu izvēli, sekojiet līdzi informācijai mobilo tālruņu tirdzniecības vietās un to informatīvajās mājas lapās.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rmkNiLRFZKI]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    20.10.2014 21:01

    a kas tā par skaipa aplikāciju par papildus samaksu???

    Jānis
    21.10.2014 19:54
    Reply to  Ksspars Lccis

    Kāda papildus maksa?

    Reklāma