Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Wear, Android TV un Android Auto saskarni varēs pielāgot

    Jaunākie raksti

    Google pēdējos mēnešos mēģina ieviest kārtību savās mobilajās ekosistēmās, liedzot izstrādātājiem iespēju pielāgot Android Wear, Android TV un Android Auto saskarnes. Nesenajā Android 5.0 Lollipop prezentācijā gan tika uzsvērts, ka Android vēl arvien ir atvērta programmatūra, bet izskata pielāgojumu ierobežošana par to neliecina.

    Sākās tas viss ar Samsung vēlmi uzspiest savos planšetdatoros Magazine UI saskarni, bet beigās Samsung no šīs ideja atteicās. Google no savas puses ierobežoja Android Wear viedpulksteņu izskata pielāgošanu. Protams, lietotājs var pamainīt pulksteņa ekrānā redzamo, bet pielāgojumi ir tikai vizuāli, nevis funkcionāli. Tas pats attiecas uz Android TV un Android Auto saskarni.

    Reklāma

    Šobrīd tiek ziņots, ka mums iepriekš zināmā informācija nav gluži pilnīga. Google ar pielāgojumu liegumu sev ieguva papildus laiku, lai izvērtētu Android Wear stabilitāti un ikdienas darbību. Drīz var gaidīt, ka Google mīkstinās vai pavisam atteiksies no šiem ierobežojumiem. Tie gan zināmā mērā tiks saglabāti, lai nodrošinātu laicīgu jauninājumu saņemšanu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma