Web Analytics
More
    Reklāma

    LG demonstrē 20.7 megapikseļu kameras moduli ar uzlabotu optisko stabilizāciju

    Jaunākie raksti

    Tikko Korejas Elektronikas Šovā LG demonstrējuši savu jaunāko veikumu – 20.7 megapikseļu kameras sensoru ar uzlabotu optisko stabilizāciju. Nav grūti iztēloties, ka šo sensoru ieraudzīsim nākotnes LG Optimus G Pro 3 un LG G4 modeļos.

    LG norāda, ka jaunais kameras modulis būs ar vēl iespaidīgāku optiskās stabilizācijas sistēmu, kas ļaus uzņem attēlus, izmantojot zemākas ISO vērtības. LG apgalvo, ka optiskās stabilizācijas sistēma būs vismaz divas reizes efektīgāka par Galaxy Note 4 esošo stabilizāciju.

    Reklāma

    Protams, LG paši nav izveidojuši gaismjūtīgo sensoru un tas iegādāts no Sony Exmor saimes, bet paši veidojuši optiskās stabilizācijas sistēmu. Līdzvērtīgu gaismjūtīgo sensoru varam redzēt Xperia Z2 un jaunākos Sony viedtālruņos.

    Te gan ir jāatzīmē, ka pats Sony jau šo sensoru ir norakstījis un strādā pie fiziski lielāka izmēra liekta sensora, kas ļaus samazināt objektīva izmērus un sakārtos esošās optiskās nespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skats
    16.10.2014 15:35

    Kāda jēga no šitiem tehnoloģiju skaistuļiem tiem, kas netaisa papīra formāta bildes vai vismaz tās šad tad neaplūko uz liela televizora ekrāna? Soctīklos publicēt ar 20MP,hm:)

    :)
    16.10.2014 16:24

    Xperia modeļiem diemžēl vissliktākās kameras …

    Mārtiņš Cimanskis
    16.10.2014 23:23
    Reply to  :)

    tu nopietni? :D man cilvēki gan stāsta otrādāk… čaļi ar M8, G2 un G3 nebeidz vien jūsmināt par mana Z2 kameru… nerunā, ja nezini!

    18.10.2014 12:53
    Reply to  :)

    Ar Sony šajā ziņā ir ļoti interesanti. No vienas puses, Sony spēj radīt lieliskus sensorus, ko izmanto arī citi ražotāji, taču gadās, ka savās ierīcēs tie apvienojumā ar draņķīgu programmatūru nedarbojas kā nākas. Īpaši tas bija jūtams ar pirmajām Xperia Z sērijas ierīcēm. Tagad gan situācija jau ir kļuvusi krietni labāka un jauno Sony flagmaņu kameras darbojas godam.

    Reklāma