Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype Qik – jauna un universāla aplikācija grupu video saziņai

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft izziņojusi jaunu aplikāciju – Skype Qik. Jaunums, kurš darbosies Windows Phone, iOS un Android vidēs ir paredzēta, lai tās lietotāji varētu viens otram veikli jo veikli pārsūtīt video ziņas.

    Jaunais Skype Qik serviss ļauj tā lietotājiem ierakstīt nelielus videoklipus un nosūtīt tos saviem draugiem vai paziņām. Ziņojumus var nosūtīt kā vienai personai, tā arī personu grupai. Patīkami ir tas, ka padomāts par lietotāju privātumu un nosūtītie pēc divām nedēļām automātiski tiek izdzēsti. Tāpat arī, ja nu jūs kļūdas dēļ esiet nosūtījis video ziņu ne tai personai, jūs variet to uzreiz izdzēst, neatkarīgi no tā, vai adresāts to ir paskatījies, vai arī nē. Ja jūs nevariet uzreiz ierakstīt atbildes ziņojumu, un nosūtīt, var izmantot Qik Flik. Tie ir nelieli 5 sekunžu video ātrai atbildei, kurus var ierakstīt iepriekš un nosūtīt ar vienu pieskārienu.

    Reklāma

    Šī ir jaunās aplikācijas pirmā versija, un lejupielādēt to var no WP aplikāciju veikala.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=s3i_Fss5PuM&w=640&h=360]

    AvotsSkype
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    14.10.2014 23:48

    Viss būtu baigi forši, ja vien ne tā izdzēšana pēc divām nedēļām. Ja iegūs popularitāti, atkal būs jādomā, kā arhivēt svarīgākās ziņas. Lai gan var arī saprast tādu pieeju. MS uz saviem serveriem noteikti negrib turēt terabaitus ar video.

    15.10.2014 08:47

    Tu tiešām domā, ka mūsdienās, kad diska vieta nemaksā praktiski neko, Microsoft to darītu? Īpaši, ja paši griež OneDrive servisu? Drīzāk vēlme skriet pakaļ Snapchat pieejai.

    15.10.2014 16:11

    Patiesībā būtu laba ideja sasaistīt šo servisu ar OneDrive. Lai nu kā skriet pakaļ Snapchat pašlaik būtu dikti dumja ideja :D un 2 nedēļas kaut kā šķiet pārāk ilgs laiks. Ierobežojums bezjēdzīgs no lietojamības puses.

    KKTK
    15.10.2014 13:16

    Trafiks, trafiks vairāk trafika! 8O Un kāpēc? Tāpēc ka cilvēki nemāk vairs runāt, sarunāt? Aprakstīt ko redz?

    Reklāma