Web Analytics
More
    Reklāma

    HPC & Cloud Computing Week 2014

    Jaunākie raksti

    Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina studentus, doktorantus, pētniekus, absolventus un citus interesentus apmeklēt pasākumu kopumu «HPC & Cloud Computing Week 2014», kas ietvers gan zinātnisko programmatūru apmācības, gan prezentācijas. Tas notiks no 20. oktobra līdz 24. oktobrim RTU Dizaina centrā, Rīgā, Āzenes ielā 18. Apmācības un prezentācijas notiks angļu valodā.

    «HPC & Cloud Computing Week 2014» notiks gan lekcijas, gan praktiskas mācības par paralēlo programmēšanu un citām nepieciešamajām prasmēm zinātniskās programmatūras attīstīšanā. No 20. līdz 23. oktobrim notiks dažādu zinātnisko programmatūru apmācības, kā arī būs varēs iepazīties ar superskaitļošanas iespējām RTU. 24. oktobrī notiks prezentācijas par HPC un mākoņskaitļošanu, un uz tām aicināts ikviens interesents (vietu skaits ierobežots). Reģistrācija apmācībām un prezentācijām ir atvērta.

    Reklāma

    Programmatūru apmācības

    CUDA – pamata un padziļinātais kurss, Comsol, ANSYS, IBM SPSS semināri, AutoCAD apmācības, kā arī iespēja iepazīt RTU HPC pakalpojumus.

    Prezentācijas & uzaicinātie runātāji

    Prezentācijās par aktualitātēm stāstīs un redzējumā dalīsies pārstāvji no Rīgas Tehniskās universitātes, kā arī viesi no ārzemēm.

    • Cathrin Frisemo – “Digitized Work Life – New conditions and opportunities”
    • Erwin Laure – “Swedish e-Science and the Quest for  Exascale”
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma