Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G Watch R Eiropā pieejams no novembra, maksās 299 eiro

    Jaunākie raksti

    Eiropā dzīvojoši jau novembrī varēs iegādāties jaunu Android Wear viedo pulksteni LG G Watch R. Kāds tiešsaistes veikals Nīderlandē jau izlicis LG G Watch R iepriekš pasūtīšanai. Tiek norādīts, ka LG G Watch R piegādes tiks uzsāktas novembra pirmajā nedēļā. LG vienmēr norādījis, ka LG G Watch R būs dārgāks par G Watch un 299 eiro cena nav nekāds pārsteigums.

    LG Electronics (LG) paplašina nēsājamo elektronisko ierīču piedāvājuma klāstu un Berlīnē notikušajā izstādē IFA 2014 prezentēja jaunu Android Wear operētājsistēmas ierīci LG G Watch R. Tā ir pasaulē pirmā pulksteņa veida nēsājamā ierīce ar pilnībā apaļu plastmasas OLED (P-OLED) ekrānu.

    Reklāma

    LG G Watch R vispamanāmākā īpašība ir tā 1,3 collu pilnībā apaļais P-OLED ekrāns, kas nodrošina labu attēlu kvalitāti un precizitāti pat spožā saulesgaismā, kā arī ierīci aplūkojot no jebkura skatu punkta. LG G Watch R, kuru darbina jaudīgs 1.2 GHz Snapdragon 400 procesors, piedāvā 4GB atmiņas kapacitāti, 512 MB operatīvo atmiņu un izturīgu 410 mAh akumulatoru. Šī ierīce spēs darbināt visas saderīgās aplikācijas, kas pieejamas Google Play veikalā. Savukārt, pateicoties IP67 reitingam, LG G Watch R ir radīts tā, lai tas spētu darboties vienu metru zem ūdens līdz pat 30 minūtēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma