Web Analytics
More
    Reklāma

    Gear VR pārkaršana liek Samsung ierobežot demonstrāciju laikus veikalos

    Jaunākie raksti

    Gear VR ir Samsung un  virtuālās realitātes brilles, kuras tiek darbinātas tikai kopā ar Galaxy Note 4 viedtālruni. Gear VR tika izsludinātas IFA 2014 laikā. Samsung Gear VR virtuālās realitātes brilles ir uzskatāmas par ekskluzīvu Note 4 aksesuāru. Gear VR ir perifērijas ierīce, kurai bez Note 4 nav nekāda pielietojuma, jo milzīgais viedtālrunis tiek izmantots ekrāna vietā, to fiziski ievietojot brillēs.

    Gear VR vēl nav oficiāli pieejamas, bet tās jau raisa bažas par savu kvalitāti un pārdomātību. Samsung veikalam Korejā nācās ierobežot laiku, ko potenciālie klienti var pavadīt ar Gear VR virtuālās realitātes brillēm uz galvas. Tiek ziņots, ka 25 minūtes ir maksimāli pieļaujamais laiks, jo pēc tam Gear VR vienkārši pārkarst.

    Reklāma

    Pārkarst var procesora daļa viedtālrunī, bet vēl sliktāk, ja pārlieku silts kļūst akumulators. Tomēr Gear VR atrodas uz sejas un nebūtu jauki, ja tas kopā ar visu Note 4 viedtālruni uzliesmotu. Nevar noliegt, Samsung ik pa laikam patīk savus telefonus piecept kopā ar biksēm pie kāda lietotāja dibena.

    Protams, Samsung darīs visu, lai pie klientiem nonākušie Gear VR modeļi nepārkarstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma