Web Analytics
More
    Reklāma

    Plastc – plastikāta karte, kas spēj uzglabāt informāciju par vairākām maksājumu vai atlaižu kartēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā varējām lasīt par uzņēmumu Coin, kas ir radījis interesantu magnētisko maksājumu karti, kas nosaukta tādā pašā nosaukumā kā uzņēmums – Coin. Karte bija interesanta ar to, ka vienā plastikāta gabalā lietotājs var uzglabāt informāciju par visām savām maksājumu vai atlaižu kartēm un vajadzīgajā brīdī “ieslēgt” mums aktuālo karti. Coin pat spēj izmantojot Bluetooth savienoties ar mūsu mobilajām ierīcēm. Interesenti to joprojām var pasūtīt par 50 ASV dolāriem, taču uzņēmums nu ir atlicis gatavo produktu piegādi uz nākamā gada vasaru. Huh, ko darīt?

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=w9Sx34swEG0]

    Reklāma

    Nevajadzētu īpaši bēdāties, jo Coin ir uzradies jauns konkurents un to sauc par Plastc. Idejiski ļoti līdzīgs produkts, taču ar plašākām iespējām. Ja Coin uz sava mazā displeja spēj attēlot mazu informācijas apjomu, tad Plastc jau ir aprīkots ar krietni lielāku displeju, kas spēj attēlot visu informāciju, ko esam pieraduši redzēt uzdrukātu uz mūsu maksājumu kartēm – vārdu, derīguma termiņu, bankas logo un pat mūsu fotogrāfiju. Plastc uz sava ekrāna var arī attēlot svītrkodus, kas noderēs, lai saņemtu veikalos atlaides. Plastc spēj uzturēt informāciju par 20 maksājumu vai atlaižu kartēm un ar vienu uzlādi darbosies aptuveni mēnesi.

    plastc2

    Karte ir savienota ar mūsu viedtālruni un tajā Plastc Wallet aplikācijā (būs pieejama Android un iOS ierīcēm) redzēsim ar to veiktās transakcijas, kā arī paziņojumus, ja karte būs tālu prom no telefona, piemēram, aizmirsta veikalā.

    [vimeo=http://vimeo.com/108231682]

    Kā tad ar drošību? Plastc kartei ir ne tikai magnētiskā josla, bet arī čips. PIN kodu varam ievadīt uz pašas kartes ekrāna un karte pati nobloķēsies, jo to būsim pazaudējuši. No nākamā gada ASV sāksies pāreja uz maksājumu kartēm ar čipu, tāpēc Coin principā kļūs par dinozauru brīdī, kad tā kļūs pieejama.

    website_flat_card

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    08.10.2014 20:42

    Klau, ir kāda lojalitāšu karšu uzkrāšanas aplikācija tepat Latvijas lietošanai? Reiz meklēju un vienīgo ko atradu ir dažādām lielām ASV veikalu ķēdēm.

    Reklāma