Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC viedpulksteni šogad varam negaidīt

    Jaunākie raksti

    Šovakar pašā vakarā HTC rīkos jauno produktu prezentācijas pasākumu, kuram varēsim sekot arī video tiešraides formā. Baumo, ka uzņēmums pasaulei atrādīs HTC One (M8 Eye) viedtālruni un ar 13 megapikseļu priekšējo kameru aprīkoto HTC Desire Eye selfij-telefonu. Tāpat izskatās, ka tieši šodien redzēsim ar jauno HTC ekstrēmo sportu kameru. Maz iespējams, ka šajā pasākumā HTC parādīs planšetdatoru, kas top sadarbībā ar Google un par ko dūšīgi baumo, jau vismaz pāris mēnešus.

    Re/code vēsta, ka šajā prezentācijā pavisam noteikti neredzēsim HTC veidotu valkājamās elektronikas ierīci, piemēram, viedpulksteni. HTC ASV struktūrvienības vadītājs Džeisons Makenzijs izteicies, ka “šis produkts vēl nav gatavs”. Līdzīgās domās ir arī HTC Creative Labs vadītājs Drjū Bemfords, kas strādā pie valkājamās elektronikas ierīču radīšanas. Viņš uzskata, ka mūsdienās pieejamie viedpulksteņi vēl nav cienīgi atrasties uz mūsu rokām. “Mēs redzam, ka tirgū nonāk ļoti daudz valkājamās elektronikas ierīču, tomēr joprojām nav atrasts nopietns iemesls, lai patērētājs gribētu lietot šādas ierīces. Ar savu produktu mēs vēlamies radīt spēcīgu nepieciešamību pēc ierīces, ko likt uz rokas”, tā Drjū Bemfords.

    Reklāma

    HTC vēlas nesteigties ar šādas ierīces radīšanu un vairāk par HTC piedāvājumu varēsim uzzināt nākamajā gadā, kad pārdošanā nonāks jaunais Apple Watch un līdz tam laikam gan jau arī Samsung paspēs izlaist vēl kādu sauju viedpulksteņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma