Web Analytics
More
    Reklāma

    iOS 8 ir 47% Apple mobilo ierīču, adaptācija ir lēnāka par iOS 7

    Jaunākie raksti

    Apple tikko atklājuši informāciju par iOS 8 adaptācijas ātrumu mobilajās viedierīcēs. Mērījumi tiek veikti App Store. Apple iOS 8 ieviešana patiešām neveicas tik labi, kā tas bija Apple iOS 7 gadījumā. Sākotnējais Apple iOS 8 uzstādīšanas apjoms viedierīcēs bija liels, bet tas pamatīgi krities un pēdējo divu nedēļu laikā klāt nācis tikai viens procentpunkts.

    Arī citi trešo pušu operētājsistēmu versiju “vērošanas” projekti apliecina, ka Apple iOS 8 netiek tik ātri uzstādīts viedierīcēs. Pārsvarā trešo pušu statistika nāk no reklāmu sniegtās informācijas.

    Apple iOS 8 tika izlaista 17. septembrī un 19 dienu laikā operētājsistēmas jaunākā versija jau uzstādīta 47% Apple viedierīču. Iepriekšējās Apple iOS versijas ap šo laiku jau bija 50% ierīču. Tiek norādīts, ka Apple iOS 8 lielākā uzstādīšanas problēma ir prasības pēc lielas brīvās vietas viedierīces atmiņā, lai jauninājumu varētu tikt uzstādīt. Tāpat jāatceras, ka šobrīd lietotāju rokās ir būtiski (daudzos miljonos skaitāmas) vairāk Apple viedierīču, arī tādēļ Apple iOS 8 adaptācijas laiks ir ilgāks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davfreim
    07.10.2014 19:05

    Nevis lenāk, bet gandrīz tikpat ātri, 3% nav nekas. Kā arī jāņem vērā, ka iOS7 no 8 ar neko gandrīz neatšķiras, bet iOS 6 no 7 atšķiras ļoti daudz.

    Naurelijs
    07.10.2014 22:21

    Pagaidām standarta Apple lietotājam nav liela jēga lekt uz iOS8. Es personīgi uz sava vecā iPad uzliku tikai šodien :)

    Reklāma