Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 izstrādājis īpašu datu plānu mobilā interneta viesabonēšanai Baltijas valstīs

    Jaunākie raksti

    “Tele2” sakaru tīkla modernizācija ir lielākais investīciju un sakaru tīkla infrastruktūras nomaiņas projekts uzņēmuma darbības laikā Baltijā. “Tele2” veiksmīgi pabeidza sakaru tīkla modernizāciju Latvijā pērn, Lietuvā – šogad pavasarī, un tagad projekts ir noslēdzies arī Igaunijā. “Tele2” kopumā ir investējis 50 miljonus eiro un sasniedzis projekta mērķi – uzbūvēt Baltijas valstīs modernāko mobilo sakaru tīklu.

    “Tele2” Baltijā modernāko sakaru tīklu uzbūvēja ciešā sadarbībā ar “Nokia Networks”, kas ir vadošais mobilo platjoslas iekārtu ražotājs. Projekta ietvaros “Tele2” ieviesa pasaulē jaunākās tehnoloģijas tīkla darbības nodrošināšanā un esošajās bāzes stacijās, kā arī uzbūvēja 540 jaunas bāzes stacijas. Izveidojot Baltijā modernāko sakaru tīklu, “Tele2” nodrošina augstvērtīgus balss sakarus un ātru mobilo internetu, kā arī piedāvā 4G pakalpojumus.

    “Esam gandarīti, ka 3,3 miljoni “Tele2” klientu Baltijas valstīs var baudīt augstas kvalitātes mobilos sakarus! Esam realizējuši nozīmīgāko investīciju projektu Baltijas reģionā, kas mums ļauj nodrošināt klientiem solīto – augstas kvalitātes pakalpojumus par izdevīgām cenām,” saka Niklas Sonkins (Niklas Sonkin), “Tele2 AB” grupas viceprezidents Centrāleiropā un Eirāzijā. “Veikt tik apjomīgas izmaiņas tīkla infrastruktūrā ir gluži kā mainīt lidmašīnai motoru lidojuma laikā. Ņemot to vērā, vēlos izteikt pateicību “Tele2” komandām Latvijā, Igaunijā un Lietuvā un mūsu sadarbības partnerim “Nokia Networks” par lieliski paveiktu darbu.”

    “Mēs vēlamies klientiem nodrošināt labāko mobilā interneta lietošanas pieredzi un esam gandarīti, ka tagad to varēsim paveikt visās Baltijas valstīs! Mobilais internets dod būtisku pienesumu tautsaimniecības produktivitātei un izaugsmei un, protams, arī ļoti palīdz cilvēkiem organizēt personīgās un darba lietas. Starp Baltijas valstīm ir cieša ekonomiskā sadarbība un iedzīvotāji aktīvi ceļo starp šīm valstīm ne tikai kārtojot darījumus, bet arī atpūšoties – to apliecina arī mūsu viesabonēšanas dati. Esmu pārliecināts, ka modernākā sakaru tīkla priekšrocības novērtēs gan iedzīvotāji, gan uzņēmēji,” saka “Tele2” Latvijā valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

    Lai ceļojot pa Baltijas valstīm varētu izdevīgi lietot mobilo internetu, “Tele2” klientiem ir izstrādājis īpašu piedāvājumu. Datu paka internetam telefonā par 0,49 eiro ļauj izmantot 10MB, par 1,99 eiro – 50 MB, savukārt samaksājot 2,99 eiro – 100 MB. Datu pakas lietošanas ilgums ir no 1 līdz 7 dienām, un tā darbojas visā Baltijā, t.i., vienu pakas daļu var iztērēt Lietuvā, bet otru – Igaunijā. Lai klienti varētu sekot līdzi interneta patēriņam, “Tele2” nosūta brīdinājuma īsziņu par pakas 80% un 100% limita sasniegšanu.

    “Tele2” ir vienīgais mobilo sakaru operators, kas darbojas visās Baltijas valstīs, nodrošinot augstu mobilo sakaru kvalitāti un izdevīgus piedāvājumus gan biznesa, gan atpūtas ceļotājiem. “Tele2” Lietuvā veiksmīgi darbojas jau 14 gadus un ir vadošais mobilo sakaru operators ar 1,8 miljoniem klientiem (53% iedzīvotāji). Igaunijā “Tele2” uzsāka darbību pirms 16 gadiem un pašlaik nodrošina pakalpojumus pusmiljonam jeb 26% iedzīvotāju. “Tele2” Latvijā šogad atzīmēs 14 gadu jubileju un ar 49%* tirgus daļu ir mobilo sakaru līderis, kura pakalpojumus lieto puse valsts iedzīvotāju.

    * Pēc aktīvo balss pakalpojuma klientu skaita. Pētījuma aģentūras “Research Cube” pētījums, kas veikts 2014. gada jūlijā, aptaujājot 1000 Latvijas iedzīvotājus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Guntiss
    05.10.2014 11:48

    Tele2 ir absolūti neinteresants operators – Jelgavas centrā pat normālu 3G internetu nevar nodrošināt…

    Normunds Gulbis
    05.10.2014 13:25

    Man gan Talsos 3 G. darbojas, labak nekā LMT

    anri
    05.10.2014 19:44

    Arī Liepājā labā rajonā nedarbojas pilnvērtīgi tele2 3g. Šī iemesla dēļ aizgāju no viņiem.

    KKTK
    05.10.2014 21:45

    Tantes baumo, ka visi šie paku pirkšanas/lietošanas pieprasījumi iet caur vienu centrālu Zviedrijas serveri. Esmu skeptisks, īpaši kad atkal pus Zviedrijā nojuks internets… Citādi jau tā ir viesabonēšanas nākotne visiem operatoriem.

    Kex
    05.10.2014 23:33

    Varētu kaut ko uzrakstīt par “EU INTERNET” viesabonēšanas variantu, ātrumā atradu šo Lietuvā:
    https://www.cheapdata.com/#/home

    Reklāma