Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyanogen atsaka Google apvienošanās mēģinājumu

    Jaunākie raksti

    Cyanogen kļuvis par neredzēti pieprasītu uzņēmumu. Google nekad nav niekojusies ar uzņēmumu pirkšanu un tikai retu reizi kāds pasteidzies priekšā Google plāniem. Šoreiz izskatās, ka Android pielāgotās operētājsistēmas veidotājs Cyanogen lepni izsprucis no Google nagiem, atsakot pāriet tehnoloģiju giganta īpašumā. Cyanogen norāda, ka vēlas saglabāt savu darbu atvērtu, bet tas nāk par cenu.

    Cena nav mazā – Cyanogen meklēs vienu miljardu ASV dolārus. Tas esot nepieciešams attīstībai. Nepieciešamie līdzekļi ir milzīgi, jo pagājušajā gadā Cyanogen apetīte bija daudz mazāka un uzņēmums izticis vien ar 30 miljonu piesaisti.

    Reklāma

    Cyanogen šobrīd sadarbojas ar OnePlus, ienesot savus interesantos Android pielāgojumus mītiem apvītajā OnePlus One viedtālrunī. OnePlus One viedtālrunis šobrīd nav brīvi pieejams, kaut gan OnePlus to reklamē dažādos veidos. OnePlus One viedtālruni šobrīd var iegādāties tikai ar ielūgumiem, bet tiek solīts drīzumā uzsākt normālu interneta mazumtirdzniecību.

    Iespējams, ka pēc dažiem mēnešiem Micromax viedierīcēs varēs redzēt Cyanogen komandas darbu. Micromax nevar lepoties ar veiktspējīgiem viedtālruņiem, bet CyanogenMod uzstādīšana varētu sekmēt veiksmīgu flagmaņu izstrādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma