Web Analytics
More
    Reklāma

    Rīgā notiks IBM Forums 2014

    Jaunākie raksti

    Šī gada 8. oktobrī Rīgā, viesnīcā Radisson Blue Latvia norisināsies IBM organizētais forums, kas veltīts mākoņrisinājumiem, lielajiem datiem, to analītikai, kā arī kiberdrošības jautājumiem. Forumā uzstāsies IBM Latvija pārstāvji un virkne IBM Eiropas struktūrvienību vadītāju, kas demonstrēs jaunākos IBM tehnoloģiju un programmatūru risinājumus. Forumā arī tiks prezentēti Igaunijas Swedbank un IBM sadarbības projekta rezultāti.

    Vairāk informācijas par foruma darba kārtību, runātājiem un reģistrāciju ir IBM Foruma mājas lapā.

    Reklāma

    Īsi par dažiem no IBM Foruma ekspertiem

    Džeks Eselins (Jack Esselink), IBM Software Group pārdošanas veicināšanas, lielo datu un analītikas evaņģēlists.

    Karjeras gaitas sācis 1995. gadā kā uzņēmumu resursu plānošanas konsultants Nīderlandes mazajiem un vidējiem uzņēmumiem. Pēc piecu gadu pieredzes konsultāciju jomā Džeks nolēma pievienoties Cognosa komandai pirmspārdošanas konsultanta amatā, apvienojot tehniskās zināšanas ar pieredzi piegādes un apmācību jomā. 2009. gadā Džeks pievienojās IBM vispasaules biznesa analītikas pārdošanas veicināšanas komandai, kur ieņēmis dažādus amatus, strādājot vispirms jauno darbinieku apmācībā, vēlāk pārdevēju apmācībā un visbeidzot nonākot līdz lielo datu un uzņēmējdarbības analīzes speciālista amatam.

    Rubens Bru (Ruben Bru), IBM pārdošanas vadītājs ExperienceOne un klientu piesaistes risinājumu jomā Centrālajā un Austrumeiropā.

    Rubena galvenais uzdevums ir palīdzēt klientiem un uzlabot investīciju atdevi mārketinga programmatūru jomā. Mārketinga programmatūrās ietilpst tādi vadošie zīmoli kā Unica, Coremetrics, Tealeaf, Xtify, Silverpop un DemandTec. Rubens ieguvis maģistra grādu specialitātē „Iekšējais mārketings komerciālajā mašīnbūvē” Lēvenas Universitātē (Leuven University). IBM komandai Rubens pievienojās 2011. gada janvārī, kad IBM iegādājās Unica. 2004. gadā viņš uzsāka Unica darbību Beniluksa valstīs, Vācijā, Alpu reģiona un Centrāleiropas valstīs, nodarbojoties ar uzņēmējdarbības procesu optimizāciju, izmantojot inteliģentu mārketingu un efektīvas pārdošanas stratēģijas. Strādājis ar tādiem klientiem kā Orange, Vodafone, O2, UPC, ING, Commerzbank, BNP Paribas, Unicredit, Societe Generale, Raiffeisen, Erste, P&G, Otto, Carrefour, Cora, Best Buy un citi.

    Rainers Pirkers (Rainer Pirker), IBM Software Group Business uzņēmējdarbības vienības – MobileFirst izpilddirektors Centrālajā un Austrumeiropā.

    Rainers ir jauno tehnoloģiju entuziasts, kas izveidojis MobileFirst biznesu Centrālajā un Austrumeiropā. Šobrīd viņa uzdevums ir attīstīt uz IBM un Apple sadarbību balstītos Centrāleiropas mobilo risinājumus visā Austrumeiropā. Rainera darba pienākumos ietilpst pārdošanas vadīšana, attīstot partneru tīklu, radot vietējās kopienas un palīdzot klientiem pārveidot savu “klasisko” darbību mobilajā pasaulē. Pirms tam Rainers nodarbojās ar mākoņpakalpojumu risinājumu biznesa attīstīšanu Austrumeiropā. Rainers ir viens no IBM pieredzējušākajiem vadītājiem. Savulaik ieguvis augstāko izglītību biznesa informātikas jomā. Viņš bieži uzstājas starptautiskās konferencēs ar ziņojumiem par mākoņrisinājumiem, programmatūras testēšanu un attīstību.

    Pinara Kaglara (Pinar Caglar), IBM klientu analīzes un digitālo mārketinga risinājumu vadītāja.

    Pinara pievienojās IBM 2011. gadā ar gandrīz 20 gadu pieredzi biznesa programmatūrās. Pirms IBM Pinara vadīja uzņēmuma mārketinga vadības domēnu Turcijā un Dienvidaustrumeiropā, attīstot digitālā mārketinga un klientu pieredzes vadības biznesu. Viņa vadījusi daudzus veiksmīgus projektus darbā ar bankām, mazumtirdzniecība jomā un telekomunikācijās, rezultātā palielinot uzņēmējdarbības apjomu līdz pat 200%. Pinarai ir 10 gadu pieredze darbā ar CRM sistēmu un mārketinga vadības programmatūrām. Starp viņas lielākajiem klientiem gan vietējā, gan starptautiskajā tirgū ir ING Group, Unicredit Group, Garanti Bank, Bank of Monterey, Vodafone, Orange, Turkcell, Turkish Telecom, Polkomtel, Rosetelecom, Cora, Carrefour, Teknosa. Pirms IBM Pinara strādājusi Microsoft, Oracle, Hewlett Packard un Siemens.

    Jeffrey Becker (Džefrijs Bekers), CEE Biznesa Attīstības Vadītājs, IBM Software Group.

    Džefrijs ir IBM Collaboration Solutions risinājumus pārdošanas vadītājs Centrālajā un Austrumeiropā. Viņam ir vairāk nekā 15 gadu pieredze IT risinājumu nozarē. Džefrijs ir strādājis ar klientiem un klientu risinājumiem, kas saistīti ar mārketingu, dažādu komandu sadarbību, lielajiem datiem un analītiku, kā arī ari risinājumiem, kas saistīt ar organizācijas pārmaiņām. Šobrīd Džefrijs strādā IBM birojā Prāgā, Čehijas Republikā.

    Džulians Meiriks (Julian Meyrick), IBM Security Services direktors Eiropā

    Kibernoziegumu sfēra ir mūsdienu kaujas lauks – uzņēmējdarbības risks un izaicinājums katrai organizācijai. Džulians vada IBM Security Services organizāciju Eiropā, sniedz konsultācijas drošības jomā un koordinē drošības risinājumu ieviešanu klientiem. Kopš 2005. gada Džulians strādā ar valdībām, lai veidotu to izpratni par apdraudējumiem un uzņēmējdarbības riskiem, ko rada kibernoziegumi. No 2005. līdz 2009. gadam Džulians vadīja IBM Aizsardzības un Drošības komandu Lielbritānijā un bija atbildīgs par IBM sadarbību ar Lielbritānijas Aizsardzības ministriju, Iekšlietu ministriju un Tieslietu ministriju. Džulians ir lasījis lekcijas par kiberdrošību Vorvikas universitātē, ir vairāku publikāciju autors. Džulians pievienojās IMB 1995. gadā pēc sešu gadu dienesta Royal Green Jackets Lielbritānijas armijā pulka virsnieka pakāpē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma