Web Analytics
More
    Reklāma

    Google par 60 miljoniem dolāru izmantos Reddit komentārus MI trenēšanai

    Jaunākie raksti

    Par abpusēju un oficiālu sadarbību paziņojuši uzņēmumi Google un Reddit, no kuriem pirmais izmantos Reddit forumā pieejamos lietotāju komentārus mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās modeļu trenēšanā.

    Patiesībā Reddit un Google ir sadarbojušies jau iepriekš, bet šobrīd ir oficiāli paziņots par nopietnāku sadarbību, Google mākslīgā intelekta trenēšanai. Uzņēmums izmantos API kanālu, lai no Reddit ielasītu lietotāju komentārus un saturu. Kā zināms, tad Reddit ir ļoti plaša lietotāju bāze, un platformā var atrast jautājumus un atbildes gandrīz uz visu.

    Reklāma

    Iepriekšējā gadā Reddit nonāca tehnoloģiju ziņu virsrakstos, sākot pieprasīt naudu par sava API kanāla izmantošanu. Tas veicināja to, ka liela daļa trešo pušu izstrādāto rīku pārtrauca savu darbību, tomēr Reddit šo soli skaidro ar savu datu vērtības apzināšanos, kas nebūtu jādod visiem par brīvu.

    Papildu mākslīgā intelekta trenēšanai, jaunā sadarbība nodrošinās to, ka tiks trenēts Google Vertex AI mašīnmācīšanās modelis, ko nodrošinās Google Cloud serviss un sadarbība ar Reddit. Darījuma vērtība ir 60 miljonu dolāru apmērā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Vietnieks
    25.02.2024 10:15

    Labāk 4chan. Visi redditisti ir cucki un vāji sojaspuikas

    Reklāma