Web Analytics
More
    Reklāma

    HP izziņo lētos Stream sērijas Windows klēpjdatorus un planšetdatorus

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām nedēļām Hewlett-Packard (HP) izziņoja HP Stream 14″ Notebook klēpjdatoru, kas darbojas ar Windows operētājsistēmu. Ierīci darbina AMD A4 APU procesors ar 2 GB operatīvo atmiņu un dators aprīkots ar 32 GB eMMC iebūvēto atmiņu. Šī produkta cena ASV ir 299 ASV dolāri un tas veidots ar domu konkurēt ar lētām Android ierīcēm un pēdējā laikā strauju popularitāti iemantojušajiem Chromebook datoriem (lasi HP Pavilion 14 Chromebook apskatu).

    HP Stream sērijas klēpjdatori

    Šonedēļ HP prezentēja Stream sērijas papildinājumu – divus budžeta klases klēpjdatorus un planšetdatorus. Datori būs pieejami ar 11.6″ un 13.3″ displejiem un tos darbinās divkodolu Intel Celeron procesors (Bay Trail). Tādējādi datoriem nebūs rūcošu un putekļus dzenājošu dzesēšanas ventilatoru. Abas ierīces būs aprīkotas ar 2 GB operatīvo atmiņu un 32 GB iebūvēto atmiņu gluži tāpat kā 14 collu modelis. Abu mazāko datoru displeji darbosies ar 1366 x 768 pikseļu izšķirtspēju un varēs iegādāties arī versiju ar skārienjutīgu displeju vai 4G mobilās datu pārraides iespēju. Ja runājam par baterijas darbības laiku, tad 11.6 collu datoram tās būs 8:15 stundas, bet 13.3 collu ierīcei – 7:45 stundas. Jaunie datori maksās 199.99 ASV dolārus par 11.6 collu datoru un 229.99 ASV dolārus par 13.3 collu datoru. Pircējs varēs izvēlēties starp zilu un violetu krāsu un HP papildus vēl uz gadu nodrošinās Microsoft Office 365 ofisa pakalpojumu, kas sevī ietver 1 TB vietu OneDrive mākoņservisā un 60 bezmaksas minūtes Skype zvaniem.

    Reklāma

    HP Stream sērijas planšetdatori

    Tā kā arvien vairāk cilvēki klēpjdatoru vietā sāk izvēlēties planšetdatorus, tad HP Stream sēriju papildina arī divi Windows 8.1 darbināti planšetdatori. HP Stream 7 aprīkots ar 7 collu displeju un maksās 99.99 ASV dolārus, bet mazliet lielākais HP Stream 8 izmanto 8 collu displeju, tam ir 4G mobilās datu pārraides atbalsts un maksās 149.99 ASV dolārus. Abus planšetdatorus darbinās četrkodolu Intel Atom procesors un arī displeja izšķirtspēja ir vienāda – 1366 x 768 pikseļi. Arī planšetdatoriem HP ir sarūpējis Office 365 abonementu uz gadu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma