Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Drive izglītības iestādēm tagad bez maksas piedāvā neierobežotu vietu

    Jaunākie raksti

    Google Apps for Education ietver populārākos Google servisus (Gmail, Calendar, Drive, Docs u.c.), kas pilnīgi bez maksas tiek piedāvāti bezpeļņas izglītības iestādēm. Šos servisus lieto jau 30 miljoni studentu un mācībspēku, un Google nācis klajā ar noderīgu servisa uzlabojumu.

    Tagad Google Apps for Education lietotājiem ir pieejama neierobežota vieta Google Drive for Education mākoņservisā un individuālu failu maksimālais lielums ir iespaidīgi 5 TB. Līdz šim Google Apps for Education lietotājiem bija pieejami vien “nieka” 30 GB vietas mākoņservisā. Google paredz, ka šis neierobežotās vietas piedāvājums savā ekosistēmā un pakalpojumos ievilinās arvien jaunus lietotājus. Šis atjauninājums esošajiem lietotājiem izplatīsies dažu tuvāko nedēļu laikā. Starp citu, vai zini kādu izglītības iestādi Latvijā, kas aktīvi izmanto Google Apps for Education?

    Reklāma

    Piezīmēšu, ka šogad Google veica izmaiņas arī Google Apps for Work pakalpojumā un sāka piedāvāt Drive for Work mākoņservisa pakalpojumu, kas par 10 ASV dolāriem mēnesī ikvienam uzņēmuma lietotājam ļauj tajā saglabāt neierobežotu datu apjomu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kalvis Kincis
    01.10.2014 10:48

    Manējā, t.i., Rīgas 6. vidusskolā ir Google Apps for Edu konti visiem skolēniem un skolotājiem. Ne tikai izveidoju profilus, kas stāv neaktīvi, bet informātikas stundās cenšos veicināt aktīvu izmantošanu, Ir dzirdēts par vēl dažām skolām, kam ir šis pakalpojums.

    Andis Jurjans
    01.10.2014 11:32

    Rīgas Ekonomikas augstskola arī izmanto Google Apps for Edu.

    Reklāma