Web Analytics
More
    Reklāma

    Google palielinājusi ražotājiem obligāti uzstādāmo aplikāciju apjomu

    Jaunākie raksti

    Tiek ziņots, ka Google iedzēlusi kāda rudens lapsene, jo sadarbības partneri saņēmuši pieprasījumu palielināt obligātu uzstādāmo Google aplikāciju klāstu viedierīcēs. Protams, Google vēlas maksimāli aprīkot viedierīces ar savām aplikācijām, lai lietotājiem neienāktu prātā doties uz kādu no daudzajiem aplikāciju veikaliem un tur ielādēt alternatīvu saturu.

    Theinformation.com ticis pie dokumentācijas, kurā norādītas prasības ražotājiem uzstādīt savās viedierīcēs Google saturu. Iepriekš varēja iztikt ar deviņām Google izveidotām aplikācijām, bet tagad to skaits palielināts līdz 20. Google pat norāda aplikāciju izvietojumu, piemēram, Google Search izvietojums ir strikti noteikts.

    Reklāma

    Līdzīgu satura “papildinājumu” katrs pats var novērot savā Android viedtālrunī. Play veikals mūs bez mazākajām ierunām aprīkojis ar Play grāmatām un Play filmām. Droši vien tas ir tikai sākums.

    Nav precīzi zināms Google pieprasīto aplikāciju saraksts. Tajā, protams, ir Gmail, Google Search, Maps, Play veikals un citas ierastās aplikācijas, bet nekādi nespēju saskaitīt 20 aplikācijas. Iespējams, ka kāds ražotājs centīsies pretoties Google spiedienam, lai viedtālrunī uzstādītu savas aplikācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma