Web Analytics
More
    Reklāma

    Konferences “Live Mobile Congress” un “Silicon Valley Comes to the Baltics” zem viena jumta

    Jaunākie raksti

    Mobilās industrijas līderi un eksperti, simtiem mobilo spēļu un aplikāciju izstrādātāji, startapi, biznesa eņģeļi un riska kapitāla administratori no Eiropas un Silīcija ielejas, ASV, apvienosies divās konferencēs: „Live Mobile Congress” un „Silicon Valley Comes to the Baltics” (SV2B), kuras notiks Viļņā, Lietuvā, šā gada 11. un 12. oktobrī.

    Konferenču organizatori apvienojuši savas piepūles ar mērķi sapulcināt vēl briesmīgāku tehnoloģiju ekspertu, startapu, pieredzējušu biznesmeņu un investoru komandu. Gaidāms, ka kopā konferencēs piedalīsies ap 3500 dalībnieku.

    Reklāma

    „Arvien vairāk startapu veido ar tehnoloģijām saistītus biznesus. Spēļu izstrādātājiem ir ļoti daudz kopīgu interešu ar tehnisko sektoru, tāpēc mēs nolēmām sadarboties un attīstīt iespēju sajaukties plašākai tehnologu un biznesmeņu kopienai. Baltijas reģionā ir daudz perspektīvo spēļu un aplikāciju izstrādātāju. LMC un SV2B ir lieliskā iespēja viņiem atrast jaunus partnerus un biznesa kontaktus,” saka Anatolijs Ropotovs, Game Insight izpilddirektors, „Live Mobile Congress” organizators.

    Pirmo reizi Lietuvā, bet jau trešo gadu pēc kārtas organizētais, „Live Mobile Congress” ir viens no nedaudziem tehnoloģiju pasākumiem, kas veiksmīgi pulcina galveno platformu pārstāvjus aiz viena galda. Runātāji no Google, Microsoft, Facebook un Unity dalīsies ar pieredzi, ieskatiem un apspriedīs jaunākās un nākotnes tirgus tendences.

    Galvenā uzmanība šā gada „Live Mobile Congress” tiks veltīta spēļu un aplikāciju izstrādātājiem. Spēļu zālē Jens Bussman, Google mākoņu platformas vadītājs dalīsies ar padomiem, kā veiksmīgi adaptēt spēles un mobilās aplikācijas Google platformai. Facebook pārstāvis Igors Pančenko atklās Facebook mārketinga jaudu, Iļja Laurs no Nextury Ventures runās ar vadošajiem industrijas ekspertiem par monetizāciju un produktu virzīšanu spēlēs.

    Startup Alley piesaistīs dažus labākos Eiropas izstrādātājus un piedāvās viņiem iespēju demonstrēt savus projektus investoriem no Eiropas un Silīcija ielejas, kā arī citiem „Live Mobile Congress” dalībniekiem. Spēļu izstrādātāji var pierakstīties uz Game Jam un maksimāli izmantot savas iemaņas šajos sadarbībā ar Unity organizētajos 24 stundu hakatonos.

    „Silicon Valley Comes to the Baltics” ir starptautiskā konference, kā mērķis ir veicināt uzņēmējdarbību; to arī organizē jau trešo reizi. Šogad temats ir „Startapa ceļojums”. Viesrunātāji no Silīcija ielejas dalīsies ar savām prasmēm visos biznesa veidošanas dažādos un sarežģītos posmos: komandas izveidošanā, pirmajos soļos un, vēlāk, investīciju meklēšanā.

    Olivers Nikolass, viens no šā gada runātājiem un Uber, taksometru uzņēmuma, kas strādā uz mobilās aplikācijas pamata, pārstāvis, viesosies Lietuvā pirmo reizi. Vasaras laikā uzņēmums saņēma iespaidīgu vairāk nekā miljarda dolāru investīciju. Vēl viens viesis ir Marvins Liao, riska partneris no 500 Startups, elitāra Silīcijas ielejas biznesa akseleratora. Šis akselerators jau ir investējis vairāk nekā 800 uzņēmumos. Citu runātāju starpā konferences viesiem arī būs iespēja satikties ar Airbnb, veiksmīgākās istabu un dzīvokļu iznomāšanas interneta platformas, pārstāvjiem.

    „Baltijas valstīs pašlaik notiek uzņēmējdarbības uzplaukums. Tādi veiksmes stāsti, kā Vinted, Ask.fm vai TransferWise, rāda milzīgu vēlēšanos veidot un attīstīt jaunus biznesus. Mēs redzam lielu interesi par tehnoloģiju startapiem un Silīcija ieleju, un tas ir izlaidums, ko mēs cenšamies aizpildīt,” saka Vytaute Seinauskaite, viens no galvenajiem SV2B organizatoriem.

    Šogad pasākumā būs dažas papildu sekcijas: semināri, kas bija populāri apmeklētāju vidū, atgriezīsies, lai ļautu konferences viesiem satikties ar runātājiem un ekspertiem padomu sesijās, bet konferencē tiks ieviesta arī Inovāciju pilsēta, vieta, kur varēs izmēģināt jaunākās tehnoloģijas un iepazīties ar novatoriskākajiem uzņēmumiem no visas Lietuvas un ārvalstīm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma