Web Analytics
More
    Reklāma

    Android M jau varētu būt izstrādes stadijā

    Jaunākie raksti

    Vēl arvien no Google gaidām Android L gala versiju. To šobrīd var uzstādīt Nexus 5 un Nexus 7 (2013. gada modeļa) lietotāji. Bet tiek jau runāts, ka Android nākamā versija ir izstrādes stadijā. Tās nosaukums, protams, sāksies ar “M”.

    Pirmo reizi Android M parādījās slēgtā forumā, pieminot Android krāsu attēlojumu un izvēli sistēmā Logcat. Tā būšot izstrādātājiem paredzēta, bet šobrīd eksperimentālā stadijā esoša sistēma.

    Reklāma

    Izskanējušas baumas, ka Android M jauninājums būs ne tikai tehniski slīpējumi jau gandrīz oficiālajai Android L operētājsistēmai. Jo sarežģītāki būs Android M jaunieviesumi, jo ilgāk uz to mums nāksies gaidīt. Atgādināšu, ka no Android L mēs sagaidām Material Design izskata līnijas, uzlabotu akumulatora darbības laiku un vairāku lietotāju iespēju viedtālruņiem.

    Android L vajadzētu oficiāli izziņot tuvākā mēneša laikā. Kopā ar operētājsistēmu gaidāma arī vismaz viena jauna Nexus viedierīce  – Nexus 6 viedtālrunis vai Nexus 9 planšetdators. Android M varētu parādītes aptuveni 2015. gada vidū, ap laiku, kad Google rīko I/O konferenci.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Canium
    23.09.2014 11:24

    “To šobrīd var uzstādīt Nexus 5 un Nexus 7 (2013. gada modeļa) lietotāji” – kur un kā?

    Reklāma