Web Analytics
More
    Reklāma

    Instapaper aplikācijai pamata funkcijas turpmāk bez maksas

    Jaunākie raksti

    Instapaper ir viena no tām modernajām aplikācijām, ko vēlējās iegādāt katrs kaut nedaudz viedtālrunī lasošs cilvēks, bet vienmēr iegādei priekšā nostājās aplikācija Pocket, kas ir bezmaksas alternatīva. Instapaper novāc visu lieko – reklāmas, lapas noformējumu un burtu izmērus, pielāgojot lasāmo lietošanas viedierīcē.

    Kopš vakardienas Pocket vairs nav vientuļa savā bezmaksas (precīzāk – bezmaksas, bet pieejami pirkumi lietotnē) pozīcijā – tai pievienojusies arī Instapaper aplikācija. Tiesa, arī Instapaper ir ar pirkumiem lietotnē.

    Reklāma

    Instapaper pieļauj pat tādas izvirtības, kā teksta priekšā nolasīšanu, tāpat ir pārstrādāta aplikācijas saskarne. Tagad katrs pats var norādīt savas izvēlētās lasāmvielas publisku pieejamību. Varēsi it kā starp citu palielīties draugiem ar savu virtuālo bibliotēku.

    Clipboard01
    Instapaper

    Aplikācija pieļauj viedierīcē uzglabāt līdz 500 stāstiem, bet tiešsaistē satura apjoms netiek ierobežots. Pirkumi lietotnē maksā 2.33 eiro mēnesī vai 23.32 eiro gadā. Par to lietotājs iegūst pilnvērtīgu meklēšanas rīku, iespēju neierobežoti atzīmēt tekstā būtiskākās vietas (bezmaksas versijā to mēneša laikā vari darīt piecas reizes), kā arī varēsi veidot atskaņošanas sarakstus iepriekš minētajai teksta priekšā lasīšanas funkcijai.

    Clipboard02
    Instapaper
    Clipboard04
    Instapaper
    Clipboard03
    Instapaper
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma