Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft sāk “aprīt” Nokia tīmekļa vietnes

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš rakstījām par baumām, ka Microsoft varētu atteikties no Nokia zīmola (un diemžēl arī atlaist lielu skaitu “nopirkto” Nokia darbinieku) un IFA tehnoloģiju izstādes priekšvakarā atklātie Lumia 730 un Lumia 830 būšot pēdējie viedtālruņi ar Nokia zīmolu. Noplūdusī informācija par sagaidāmo GoFone ierīci liecina, ka to darbinās vienkārši Windows, tātad var pieņemt, ka arī Windows Phone zīmolu gaida izmaiņas.

    Microsoft ir uzsācis Nokia.com tīmekļa vietnes pārnešanu uz Microsoft.com un tas nozīmē, ka Nokia kā tālruņu ražotāja zīmola dienas ir skaitītas. Ir palaista jauna Microsoft Mobile Devices tīmekļa vietne, kurā ir apkopota informācija par mobilajām ierīcēm, ko darbina Windows vai Windows Phone, kā arī to aksesuāriem, aplikācijām un atbalstu. Zīmīgi, ka lielai daļai Nokia produktu (piemēram, telefonu) ir paturēts Lumia zīmols, taču Nokia nosaukums padarīts teju nemanāms.

    Reklāma

    Nokia mājaslapas sapludināšana ar Microsoft tīmekļa vietni notiek pakāpeniski un dažādu reģionu mājaslapas versijas tiks pārstrādātas dažādos laikos. Pagaidām varam apskatīt tvītu, ko pauž Apvienotās Karalistes Nokia pārstāvniecība.

    Tāpat ir svarīgi atcerēties, ka Microsoft ir aprijis un šobrīd noskalo podā Nokia kā mobilo ierīču ražotāja zīmolu. Piekrītu, ka vairums šo somu tehnoloģiju grandu zina tikai telefonu sakarā, tomēr Nokia kā uzņēmums joprojām eksistē un turpina nodarboties ar sakaru tīklu tehnoloģiju un karšu pakalpojumu izstrādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma