Web Analytics
More
    Reklāma

    Lasi žurnālu “Ir Nauda” jaunajā Issuu iOS aplikācijā

    Jaunākie raksti

    Issuu ir digitālo žurnālu krātuve, kurā ikviens interesents var izvēlēties lasāmo no vairāk nekā 18 miljoniem publicēto darbu, kas aptver daudzas un dažādas tēmas, piemēram, dizainu, tehnoloģijas, zinātni, biznesu, medicīnu vai sportu. Žurnāli pieejami pilnīgi par velti un tos var lasīt gan no datora, gan mobilajās ierīcēs. Pie tam, tos var saglabāt lasīšanai bezsaistes režīmā. Katru mēnesi Issuu izmanto 80 miljoni cilvēku.

    Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem Issuu beidzot ir panākuši savas aplikācijas publicēšanu Apple App Store aplikāciju veikalā un aicinu apskatīt šo aplikāciju. Izskatās, ka Apple labu laiku nav gribējis aplikāciju veikalā iekļaut sava Newsstand tiešo konkurentu. Lai nav jāmeklē lasāmviela starp svešzemju izdevumiem, var uzreiz doties uz žurnāla “Ir Nauda” kontu un palasīt svaigāko žurnāla numuru vai arī izpētīt Arcana Digital Group publicētos Latvijas stārtapu tirgus apskatus. Ja aplikācijā pieteiksimies ar sociālo tīklu kontiem, tad varēsim servisā ērti saglabāt sevi interesējošos žurnālus, kā arī atzīmēt interesantākās vietas tajos.

    Reklāma

    Issuu piedāvā iespēju publicēt žurnālus vai cita veida digitālos darbus ikvienam un lētākais servisa plāns maksā tieši 0 eiro. Par 29 ASV dolāriem mēnesī tiksim pie mūsu publikāciju lasījumu statistikas par pēdējo gadu un varēsim savus izdevumus iekļaut tīmekļa vietnēs.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xl_mS6sUsFY]

    IMG_0103 IMG_0104 IMG_0105

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    28.09.2014 12:53

    Tiesa gan, žurnāls ir nauda pieejams kā paraugs, jo no 60 lpp parāda tikai kādas 10.
    Interesanti, ka aplikācija to nekur nepiemin un iespēju par maksu lasīt pilnu saturu nepiedāvā

    Reklāma