Web Analytics
More
    Reklāma

    23. oktobrī Rīgā notiks starptautiska digitālā mārketinga konference iLive2014

    Jaunākie raksti

    Šogad ar pilnīgu jaunu konferences koncepciju, pasaulē atzītu ekspertu – praktiķu dalību un interaktīviem speciālistu stendiem, 23. oktobrī, Sapņu Fabrikā, notiks digitālā mārketinga konference iLive2014.

    Konferencē piedalīsies tādi lektori kā pasaulē lielākās epasta mārketinga aģentūras dibinātājs un vadītājs, Dela Quist, mobilo reklāmu eksperts, AdQouta vadītājs Michael B. Sandager, biznesa psiholoģijas, “Wheel of Persuasion” izveidotājs Bartz Schutz un citi, starptautiski atzīti digitālā mārketinga speciālisti. Paralēli lektoru sesijām būs līdz šim iLive konferencēs vēl nebijusi iespēja – digitālā mārketinga speciālistu stendi jeb Expert Hub. Ikvienam apmeklētājam būs iespējams bez maksas iegūt speciālistu analīzi un ierosinājumus sava biznesa AdWords, SEO, Sociālo tīklu, Google Analytics stratēģijas atdeves palielināšanai.

    Reklāma

    Kā atzīst Infinitum 8 vadītājs, Google sertificētais treneris, Egils Boitmanis: “ iLive2014 galvenās tēmas skars e-komercijas optimizāciju un konversiju. Mēs jau zinām, ka biznesā vairs nepastāv tāds iedalījums kā digitālais un tradicionālais mārketings. Lai pelnītu ir jābūt visur, kur pulcējies uzņēmuma potenciālie klienti. iLive2014 ir pagaidām prakses bagātākā konference Latvijā, jo tās dalībnieki iegūs ne tikai jaunas zināšanās digitālā mārketingā jomā, bet arī reālu analīzi, secinājumus un idejas kā optimizēt tā, lai mājas lapas apmeklētāji konvertētots pircējos!”

    iLive notiek jau ceturto gadu un konferences mērķis ir izglītot dažādu nozaru uzņēmējus, banku un apdrošināšanas kompāniju pārstāvjus, mediju un reklāmas speciālistus interneta mārketinga jautājumos, kas ir priekšnoteikums sekmīgai uzņēmējdarbībai e-vidē. Konferences dalībnieki – uzņēmēji un mārketinga speciālisti no visas Baltijas. Vietu skaits ir ierobežots. Biļetes iespējams iegādāties www.iliveconference.com.

    iLive organizē digitālā mārketinga aģentūra Infinitum8, kas sniedz interneta meklētāju rezultātu uzlabošanas, Adwords, partnermārketinga, e-pasta mārketinga, apmācību un semināru pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma