Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izlaiž speciāli Android pārbēdzējiem paredzētu pamācību

    Jaunākie raksti

    Apple šovakar izlaidīs iOS 8 visiem tiem, kuri lieto vismaz iPhone 4S un iPad 2, kā arī jaunākām ierīcēm. Bet tiem, kuri nelieto iOS ir izlaista pamācība, kas varētu kādu pārbēdzēju no Android tomēr pārvilt uz iOS. Apple izlaistā pamācība parādā servisu un aplikāciju aizvietošanas iespējas iOS sistēmā, lai iedrošinātu svārstīgos tomēr izvēlēties kādu Apple produktu.

    Jaunie iPhone modeļi ir tepat aiz stūra, kas nozīmē kārtējo sasprindzinājumu iOS un Android lietotāju starpā. Abas ekosistēmas parastam lietotājam piedāvā teju identiskas iespējas, bet pats pāriešanas process bieži saistās ar nezināmo un pat neiespējamo.

    Reklāma


    Apple iesaka pārbēdzējam izmantot tādas aplikācijas, kā Copy My Data vai PhotoSync, lai pārnestu fotogrāfijas, kā arī Android File Transfer mūzikas, e-grāmatu un PDF dokumentu pārcelšanai.

    Protams, visu šo informāciju katrs pats var pāris minūšu laikā atrast internetā, bet šāda Apple pieeja iedrošinās vēl vairāk potenciālos iOS lietotājus izmēģināt jaunas iespējas citā mobilajā operētājsistēmā. Plašāku informāciju meklē pie Avota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    K
    17.09.2014 17:33

    Pamulķi. Nu tik skries, nu tik grābs to mēslu pārcenoto.

    davfreim
    18.09.2014 07:56

    Cry cry, neuztraucies, gan jau tev kādreiz būs naudiņa.

    cits
    18.09.2014 13:39
    Reply to  davfreim

    A kāds tur sakars ar naudiņu? Tev jaunākos top andrus bez maksas dod? Paskatoties reālos dīleru izcenojumus, iphone maksā tikpat, cik top android, kāds tur sakars ar nabadzību, nopērkot, piemēram, Galaxy Alpha vai Sony Z3, jaunā iPhone 6 vietā?

    PiiPii
    18.09.2014 17:45
    Reply to  cits

    Tas vienkārši ir iAitu arguments vienīgais.

    cits
    18.09.2014 13:32

    Šādas pamācības ir arī Android nometnē, piemēram, Sony ir sagatavojis ļoti vienkāršu transfēru visiem failiem, atliek vien saslēgt abus tālruņus ar vienu vadu un viss nokopēsies bez raizēm :)

    Reklāma