Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft OneDrive palielina maksimālo failu izmēru no 2 GB līdz 10 GB

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo savā oficiālajā blogā OneDrive serviss, pēdējā laikā ir ieviesti vairāki uzlabojumi, kurus ikviens lietotājs varēs novērtēt jau tuvākās nedēļas laikā. Ja pirms brīža ziņojām, ka OneDrive ļauj saglabāt failus lielākus par 2 GB, nebija vēl pilnībā skaidrs, cik tie var būt maksimāli lieli. Tagad zināms, ka failu maksimālais izmērs var būt līdz pat 10 GB. Turklāt šī iespēja ir lietojama visos OneDrive pakalpojuma variantos. Vienalga, vai tas ir Win vai Mac dators, vai OneDrive interneta pārlūka versija, vai arī mobilā aplikācija.
    Tāpat ir palielināts arī to failu skaits, kurus vienlaicīgi var augšupielādēt vai arī lejupielādēt no OneDrive servisa, izmantojot datoru. Kā apgalvo Microsoft, tad ir realizēts aptuveni trīskārtīgs ātruma pieaugums. Lietotājs var arī iegūt norādi uz failiem, kuri atrodas OneDrive krātuvē bez interneta pārlūka izmantošanas. Pietiks atzīmēt datorā konkrētā objektu un nospiest peles labo taustiņu. Pagaidām šī iespēja būs realizēta Windows 7 un 8 vidē. Un būs arī iespēja tajos interneta pārlūkos, kuri to pieļauj, uzreiz pārvilkt objektu vai mapi no datora un ielikt to OneDrive servisā.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    12.09.2014 17:52

    Beidzot. Ilgi gaidiju, kad palielinas augshupladejamo faila satura izmeeru. Jo OneDrive glabaaju programmu arhiivu. Laiks ir augshupladet paareejo saturu.

    Reklāma