Web Analytics
More
    Reklāma

    The Sims 4 spēles radītājs sagatavojis pārsteigumu pirātiem

    Jaunākie raksti

    Pirms dažām dienām pie spēlētājiem nonāca jaunākā The Sims sērijas videospēle un tās radītājs Maxis spēlē ir iestrādājis interesantu pārsteigumu pirātiem. Ja esam spēlējuši šo mazo cilvēciņu simulatoru, tad zināsim, ka virtuālajiem personāžiem tiek uzklāt izpludinājums, kad tie spēlē apmeklē labierīcības vai dušu/vannu. Kad tie ir nokārtojušies vai nomazgājušies un izgājuši no vannas istabas, aizmiglojums tiek noņemts. Tas notiek visos gadījumos, neatkarīgi no tā kādā veidā esam ieguvuši spēli.

    Jaunākajā The Sims 4 versijā ir ieviesta pretpirātisma funkcija, kas nelegāli iegūtām spēles kopijām ne tikai nenoņem aizmiglojumu, bet to izvērš pa visu ekrānu. Rezultātā spēles vietā iegūstam pikseļu putru, ko var salīdzināt ar noteiktās spēlētāju aprindās populāro Minecraft.

    Reklāma

    Spēles oficiālo forumu šobrīd pārpludina paziņojumi par šo “kļūdu”, jo spēlētāji nav mierā ar šādu spēles noformējumu. Arī torrentu vietnēs jau var redzēt risinājumus, kā šo aizsardzību var izlabot. Spēles radītājs norādījis, ka pat neplāno palīdzēt tiem, kam ir atgadījusies šī ķibele. Vislabākais risinājums gan ir tikai viens – godīgi iegādāties spēli nevis to nozagt.

    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=NCKuOPYuBrc]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Iponts
    09.09.2014 09:11

    Visas šitās aizsardzības ir īslaicīga parādība! Vienmēr būs kāds gudrinieks, kas to aizsardzību atkodīs un padalīsies ar pārējiem!
    MS jau cik gadus cenšas pasargāt savu Winduli, bet kā nesanāk, tā nesanāk. Arī audio ierakstu kompānijas mēģina dažādiem veidiem aizsargāt savu produkciju pret kopēšanu, bet neveiksmīgi.

    Sims
    09.09.2014 09:12

    Vienkārši vajag atvērt failu TS4.par un izdzēst visu ārā. Problēma atrisināta.

    Reklāma