Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnas viedtālruņu ražotājs Meizu ar savu jauno modeli MX4 plāno ienākt Baltijas tirgū jau līdz šā gada beigām

    Jaunākie raksti

    MEIZU ir viens no lielākajiem un iecienītākajiem viedtālruņu ražotājiem Ķīnā, un tā jaunais modelis MX4 var lepoties ar nevainojamu dizainu, uzlabotu Android versiju un lielisku veiktspēju. Kompānija TCCM, lielākais mobilo ierīču izplatītājs Centrālajā un Austrumeiropā, būs oficiālais Meizu viedtālruņu piegādātājs Baltijā. Jaunais MX4 modelis, kurš būs pielāgots Eiropas tirgum, Baltijā gaidāms pārdošanā jau līdz šā gada beigām.

    Pagājušajā nedēļā Pekinā kompānija Meizu nāca klajā ar savu jauno viedtālruni MX4, kas piedāvās galalietotājam izcilu dizainu, veiktspēju un lietotāja saskarni par ļoti pievilcīgu cenu.

    Reklāma

    Jaunais Meizu MX4 modelis ir mēnešiem ilgu pētījumu un izstrādes rezultāts – tas ir lielisks viedtālrunis ar iespaidīgu dizainu un veiktspēju. Meizu MX4 ir 5,36 collu ekrāns un šādam izmēram neraksturīgi plāns korpuss, ierīce sver tikai 147 gramus. Ekrāna izšķirtspēja ir 1,920 x 1,152 (418 ppi), viedais 8 kodolu procesors taupa enerģiju un nodrošina lielisku veiktspēju. Tālrunim ir ātrs Wi-Fi, 4G datu pārraide un grafiskā apstrāde. 3100 mAh akumulators un enerģiju taupošs procesors ievērojami palielina ierīces lietošanas laiku. MX4 ir lieliska 20,7 megapikseļu Sony kamera ar nevainojamu autofokusu. Novatoriskā operētājsistēma Flyme 4.0 ir veidota uz Android 4.4.4 bāzes, taču tai piemīt ievērojami uzlabojami, kas atvieglo viedtālruņa ar lielu ekrānu izmantošanu un nodrošina daudz papildu funkciju.

    „Tādi zīmoli kā MEIZU un Xiaomi rada nopietnu konkurenci vadošajiem viedtālruņu ražotājiem. Jaunie tirgus dalībnieki, kurus vēl nesen uzskatīja par iesācējiem, tagad strauji aug, ieņemot iespaidīgas tirgus daļas, īpaši Ķīnas tirgū,” stāsta TCCM īpašnieks Kamils Vaceks.

    „Ir lieliski, ka jaunie viedtālruņu ražotāji piedāvā aizvien labākus modeļus, tādējādi veicinot konkurenci dizaina, funkciju, jauninājumu un, visbeidzot, cenu un tehniskā atbalsta jomās. Nozare mainās ik dienu, un nākamajos 2 gados, iespējams, pieredzēsim iespaidīgas tirgus dalībnieku un tirgus daļu izmaiņas. Meizu ienākšana Latvijas tirgū ir lielisks jaunums visiem jauno inovatīvo tehnoloģiju entuziastiem, kuri vēlas jaunu un kvalitatīvu viedtālruņu nodrošinātās iespējas. Mūsu tirgus ir gatavs jaunajām tendencēm, un konkurence sniegs aizvien vairāk priekšrocību viedtālruņu galalietotājiem,” par jauno zīmolu stāsta Rudīte Straupe, TTCM Baltijas valstu reģionālā vadītāja.

    MEIZU ir pirmais ķīniešu viedtālrunis, kuru Ķīnas lietotāji ir atzinuši par vienu no konkurētspējīgākajiem pasaules tehnoloģiju tirgū. Daudzo zīmola cienītāju atzinība ir iekarota tādēļ, ka MEIZU nepārtraukti strādā pie jauninājumiem un izlaiž modeļus ar unikālām funkcijām, lielisku dizainu, labiem tehniskajiem parametriem un par pieņemamām cenām. Ražotājs izmanto savu operētājsistēmu Flyme, kas veidota uz Android bāzes, taču atšķiras ar ievērojamiem uzlabojumiem.

    Uzņēmums MEIZU ir dibināts 2003. gadā Žuhajā, Ķīnā. Pēc dibināšanas uzņēmums specializējās plaši pieprasītu MP3 atskaņotāju ražošanā. 2008. gadā MEIZU pilnībā pievērsās augstākās kvalitātes viedtālruņu ražošanai, radot novatoriskus un intuitīvus izstrādājumus lietošanai ikdienā. Uzņēmumam ir vairāk nekā 2000 darbinieku un vairāk nekā 600 veikalu.

    Uzņēmums TCCM ir dibināts 2007. gadā. Kopš dibināšanas uzņēmums specializējas mobilo tālruņu un to piederumu izplatīšanā Centrāleiropā un Austrumeiropā. Uzņēmums aktīvi sadarbojas ar vairāk nekā 50 mobilo sakaru operatoriem, 120 Apple veikaliem un 150 mazumtirgotājiem visā Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā. TCCM strādā vairāk nekā 100 cilvēku 15 valstīs. 2013. gadā TCCM apgrozījums bija 318 miljoni ASV dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    valis
    08.09.2014 09:25

    un cena ?

    08.09.2014 14:45
    Reply to  valis

    Putniņi čivina, ka tā būs zem 400 eiro atzīmes atkarībā no telefona atmiņas modeļa.

    Reklāma