Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nodrošinās iPhone 6 prezentācijas video tiešraidi (sākums 20:00)

    Jaunākie raksti

    Jau rīt saulainajā Kalifornijā Apple aizvadīs savu jaunāko produktu un pakalpojumu prezentācijas pasākumu. Viss liecina par to, ka šajā pasākumā tiks prezentēts ilgi gaidītais iPhone 6 (varbūt pat divi šīs ierīces modeļi), jaunākās iOS un OS X operētājsistēmu versijas un, iespējams, pat par iWatch iesauktais Apple veidotais viedpulkstenis. Apple pēdējo gadu laikā ir novākusi spēcīgu dizaineru un modes industrijas pārstāvju komandu un valkājamās ierīces izlaišana ir tikai laika jautājums.

    Šim pasākumam tiks nodrošināta video tiešraide, kas būs pieejama Apple tīmekļa vietnē: apple.com/live rīt sākot no 20:00 pēc Latvijas laika. Piezīmēšu, ka tiešraides video aplūkošana būs pieejama no Mac un iOS ierīcēm vai Apple TV.

    Vai nāksi lasīt Kursors.lv teksta tiešraidi?

    Iepriekšējam Apple pasākumam iemēģinājām veidot Kursors.lv teksta tiešraidi, tomēr ne pārāk veiksmīgi izvēlētais tehniskais risinājums liedza to veiksmīgi aizvadīt līdz beigām. Tomēr ir skaidrs, ka ar citiem rīkiem tas būtu pilnībā realizējams pasākums un tāpēc jautājums jums, lasītāji. Vai pēc šādas teksta tiešraides ir vajadzība un vai nāksiet šeit lasīt par Apple prezentētajiem jaunumiem brīdī, kad par tiem uzzina visa pasaule? Ja būs attiecīgs pieprasījums, darīsim visu, lai šoreiz jūs nepieviltu! :)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Artūrs
    08.09.2014 11:14

    Skatīšos tiešraidi, bet noteikti gribētu lasīt tavu teksta tiešraidi!

    arvix
    08.09.2014 11:21

    Es laikam arī Ugunsgrēka vietā ar aļāku noskatīšos tiešraidi :)

    LOOK
    08.09.2014 12:09

    Varbūt pat labāk nākamajā dienā uzrakstīt kvalitatīvu kopsavilkumu, kuru palasīt tā nesteidzoties.

    08.09.2014 12:13
    Reply to  LOOK

    Kopsavilkums pavisam noteikti būs, par to vispār nav šaubu.

    09.09.2014 10:14

    Labprāt pie kursors.lv sekotu līdzi “teksta tiešraidei”, ja to spētu nodrošināt kaut mazliet tuvu līdzīgā līmenī kā to dara The Verge :) Taču tas laikam būtu par daudz prasīts…

    09.09.2014 11:00
    Reply to  GuntisD

    Līdz The Verge, Engadget u.c. līmenim vēl ir jāpaaugas, jo nepietiek ar tikšanu uz šāda līmeņa pasākumu (es neteiktu, ka tas ir pavisam nereāli), vajag arī pārdomātu tehnisko risinājumu un vismaz dažu cilvēku darba rokas, lai varētu to nodrošināt pavisam pasaules līmenī.

    Bet domāju, ka ir jēga arī no mūsu mēģinājuma saprotamā latviešu valodā skaidrot par pasākumā notiekošo. Īpaši jau tāpēc, ka tiešraide ne visiem būs pieejama.

    jānis
    09.09.2014 12:19

    Dižu jēgu no tā neredzu. Ja būs brīvs vakars, paskatīšos kādu no lielajiem tehnoloģiju portāliem. Nu vai pašu Apple strīmu.

    Kaspars
    09.09.2014 16:10

    Tā, kā apple tehnikas pa rokai nebūs, tad labprāt pasekotu līdzi vismaz texta tiešraidei, tā ka uz priekšu!

    Reklāma