Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung oficiāli izziņo Gear VR virtuālās realitātes brilles

    Jaunākie raksti

    Samsung Gear VR virtuālās realitātes brilles ir uzskatāmas par ekskluzīvu Note 4 aksesuāru. Gear VR ir perifērijas ierīce, kurai bez Note 4 nav nekāda pielietojuma, jo milzīgais viedtālrunis tiek izmantots ekrāna vietā, to fiziski ievietojot brillēs.

    Gear VR virtuālās realitātes brilles ir saņēmušas fiziskas kontroles iespējas – tām ir skārienjūtīga virsma briļļu sānā, kā arī pogas “uz priekšu” un “atpakaļ”. Gear VR virtuālās realitātes brilles nevar iztikt arī bez kompasa un žiroskopa. Tuvuma sensors nosaka vai Gear VR ir uzlikts uz galvas, lai rādīto saturu būtu iespējams automātiski apturēt.

    Reklāma

    Samsung virtuālās realitātes brilles šobrīd darbojas tikai ar VR player aplikāciju, kas uzstādīta Galaxy Note 4. Saturiskā ziņā Gear VR virtuālās realitātes brilles ir ļoti ierobežotas, bet jau tagad tiek piedāvātas arī 360 grādu 3D video izklaides un spēle ar lidmašīnas vadīšanu un šaušanu. Tiek ziņots, ka Gear VR nav vērojama nekāda aizture ierīces darbībā, par ko iepriekš bija pamatotas bažas.

    Galaxy Note 4 izcilais ekrāns esot nedaudz par vāju, lai ideāli apkalpotu Gear VR virtuālās realitātes brilles, jo QHD izšķirtspēja tiek dalīta uz pusēm 3D materiāla parādīšanai.

    Samsung Gear VR nodrošina skata leņķi, kas atbilst 96 grādiem un neticami šiem laikiem, bet komplektā iekļauta 16 GB microSD karte. Preses relīzē ir teikts, ka virtuālās brilles piedāvās līdzīgus efektus, ko šobrīd var vērot IMAX kinoteātros. Samsung Gear VR iznāks vienlaicīgi ar Note 4 viedtālruni.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=VO6T4M4VMuk]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma