Web Analytics
More
    Reklāma

    18. septembrī Rīgā ierodas Ziemeļeiropas akselerators Startup Sauna

    Jaunākie raksti

    Uzsākot jaunu startapu meklējumus, 18. septembrī Rīgā ierodas Ziemeļeiropas akselerators Startup Sauna, lai piedāvātu vienas dienas mentoringu vietējiem jaunuzņēmumiem. Uzņemtajiem dalībniekiem būs iespēja attīstīt savas biznesa idejas, saņemot padomus no pieredzējušiem profesionāļiem, dibināt jaunas pazīšanās ar citiem tehnoloģiju uzņēmumiem un gūt ieskatu akseleratora programmā.

    Vēlies pārmaiņas biznesā un nepieciešams padoms? Startup Sauna ir vieta, kur tev var palīdzēt. Kļuvis jau par regulāru viesi Rīgā, pasākums pulcēs pieredzējušus biznesa ekspertus no Somijas un Latvijas, kā arī ļaus tev iepazīties ar citiem jauniem startapiem. Dalībnieku pičiem sekos 1-pret-1 mentoringa sesija, kam kvalificēsies idejas, kas atbilst Startup Sauna noteiktajiem kritērijiem:

    Reklāma

    • Potenciāls kļūt par globālu biznesu;
    • Lieliska komanda, kas spēj izpildīt uzliktos uzdevumus;
    • Darbojošs prototips.

    Starp mentoriem ir Pasi Ilola (Planetify izpilddirektors), Viesturs Sosārs (Real Sound Lab izpilddirektors), Timo Tirkkonens (riska kapitāla kompānijas Inventure līdzdibinātājs un partneris), Andris K. Bērziņš (Buzztale izpilddirektors, TechHub Riga valdes priekšsēdētājs), Markku Issakainens (Business Model Helsinki izpilddirektors), Māris Daģis (Sellfy dibinātājs) un Anna Andersone (Froont līdzdibinātāja). Viņu zināšanas norādīs tavas idejas ieguvumus un trūkumus un ļaus paskatīties uz tavu ideju no citiem skatu punktiem – kļūsti labāks savā biznesā!

    Startup Sauna norisināsies 18.septembrī The Mill (Brīvības iela 33, Rīga) telpās un dienas ilgo programmu uzsāks 10.00. Pieteikšanās gala termiņš ir 14.septembris. Dalībniekiem būs iespēja uzzināt plašāku informāciju arī par Startup Sauna akseleratora programmu. Papildus informācijai var sazināties ar anna.herca (at) techhub.com.

    Pieteikšanās forma atrodama šeit: https://www.f6s.com/startupsaunainriga-sep18th#/apply

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma