Web Analytics
More
    Reklāma

    Izstādē IFA 2014 LG sadarbībā ar Swarovski prezentēs premium klases OLED televizoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) sadarbībā ar slaveno Austrijas juvelierizstrādājumu zīmolu un pasaulē vadošo augstas kvalitātes kristālu ražotāju Swarovski, Berlīnē notiekošajā IFA izstādē, prezentēs unikālu izliekto OLED televizoru. Šis premium klases televizors ir aprīkots ar modernizētu un ar vizuļojošiem kristāliem izrotātu statīvu, ko eleganti papildina OLED patstāvīgi apgaismojošo pikseļu dabiskās, precīzās krāsas.

    LG izliektais OLED televizors, kura biezums veido vien 4mm un kas sver nieka 16kg, ir ideāli piemērots Swarovski izsmalcinātības demonstrēšanai. Pateicoties LG elegantajam kristāla statīvam, ergonomiski izveidotais ekrāns šķietami karājas gaisā, radot elpu aizraujošu efektu. Lai izveidotu šo pilnībā unikālo statīvu, uz tā ar rokām, izmantojot speciāli izgatavotus trafaretus, tika uzlikti aptuveni 460 luminiscējoši trīs dažādu izmēru (SS8, 10 un 12) Aurora Borealis kristāli. Rezultātā tika radīts maigs, taču eleganti vizuļojošs raksts, kas pārvērš modernu televizoru mākslas darbā.

    Reklāma

    LG OLED televizors nodrošina nesalīdzināmu vizuālo precizitāti, pateicoties uzņēmuma modernajai pikseļu aptumšošanas sistēmai un raksturīgajām OLED tehnoloģijas priekšrocībām. Skatītāji spēs ieraudzīt katra pikseļa atdzīvošanos un izbaudīs precīzo, dabisko krāsu reālismu un neierobežoto kontrastu attiecību.

    Ierobežotā izlaiduma LG OLED televizorus izstādes IFA 2014 apmeklētāji varēs aplūkot no 5. līdz 10.septembrim, apmeklējot Messe Berlin centra 11.2 zāli, bet tirdzniecībā Eiropā tie nonāks šā gada ceturtajā ceturksnī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma