Web Analytics
More
    Reklāma

    Google tiecas sakārtot Cast paplašinājumu kvalitatīvākai Chromecast darbībai

    Jaunākie raksti

    Chromecast ir pavisam neliels televizora HDMI pieslēgvietā spraužams puļķis, kas nodrošina dažādas video pārraidīšanas un ekrāna spoguļošanas iespējas no datora vai viedtālruņa. Iepriekš Google veidotais Cast spraudnis Chrome pārlūkam pieļāva vien 720p pārraidi, bet tagad 1080p pārraide ir pieejama Cast spraudņa jaunās beta versijas izmēģinātājiem.

    Datu plūsmas ātrumu (bitrate) tagad katrs pats var iestatīt manuāli. Jāņem ir vērā ne tikai savas vēlmes pēc maksimālas kvalitātes, bet arī datora un tīkla spēja nodrošināt iestatīto datu plūsmu.

    Reklāma

    w640

    Interesanti, ka Cast spraudnis ļauj pielāgot arī kadru-sekundē skaitu. Neesmu vēl šo izmēģinājis, bet tiek norādīts, ka teorētiski iespējams iestatīt arī 60 kadrus sekundē, kas piederētos datorspēlēm vai ļoti augstvērtīgam video saturam. Filmai pietiks ar 24 vai 25 kadriem sekundē.

    Chromecast lietotājiem nāksies sākumā atinstalēt esošo Cast spraudni un uzstādīt no jauna beta stadijā esošo Cast spraudni (meklē pie Avota). Jābrīdina, ka pagaidām visas minētās iespējas ir eksperimentālas un var nestrādāt.

    Clipboard01 Clipboard02 Clipboard03

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma