Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia turpina darbu pie Z Launcher

    Jaunākie raksti

    Nokia (tas kas palicis pāri no īstās Nokia) turpina darbu pie sava interesantā Android projekta Z Launcher. Z Launcher ir lietotāja saskarne Android viedtālruņiem, tā piedāvā dažas būtiskas noformējuma un funkcionalitātes idejas. Z Launcher vēl arvien ir pre-beta stadijā, bet pēdējais jauninājums jau to ir padarījis par lietojamu saskarni.

    Z Launcher pamata ideja ir nodrošināt lietotājam ātru piekļuvi aplikācijām un kontaktiem. Loģiski būtu, ja arī pats Z Launcher rādītu priekšzīmi ar veiklu darbību, bet tā piekliboja. Šobrīd ātrdarbība ir gandrīz sakopta un Z Launcher ir uzskatāms par ikdienā lietojamu saskarni.

    Reklāma

    Jauninājums atnesis līdzi arī dažādas neredzētas animācijas, bet tiek norādīts, ka tās vēl ir izstrādes stadijā un nav paredzētas ikdienas lietošanai. Sakārtota arī meklēšana, lai tā neaizņemtu visu ekrānu, tomēr parādītu pietiekamu rezultātu skaitu. Novērsta iepriekš bijusī problēma ar pārāk jūtīgu automātisko aplikāciju startēšanu (Z Launcher ļauj sākt rakstīt aplikācijas nosaukumu un tā tiek palaista).

    Z Launcher jauninājums ir jāveic manuāli, bet jaunie interesenti var doties uz mājas lapu un ielādēt Z Launcher. Pirms tam gan nāksies veikt ierīces unlock, kā arī šobrīd tiek atbalstītas tikai sekojoši viedtālruņi: Nexus 5, Galaxy S5, S4, S3, Moto X, HTC One un Sony Xperia Z1.

    [vimeo 98567567 w=700 h=393]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma